Što ne uzmeš da strimuješ onda ili budeš Pro i napraviš milione? Evo gomila igara izlazi trenutno, opiči neki strim da vidimo kako sada igraš ako ćeš tako igrati sa 80.
Pa ne verujem da on ima uspeha zbog kvaliteta njegove igre, vec zbog pojave i show-a.
Sto se mene tice, ja nemam tu pojavu i show, takodje zakasnio sam sa tom karijerom, a i nemam uslove to da radim ovde gde sad zivim, ali ko zna, mozda se nekad i u tome iskusam, mada mnogo je teze nama iz Srbije da se probijemo, nego nekom ko je u Americi, algoritam nas opasno zaobilazi, ako si iz Srbije, nude te srpskom trzistu, cak iako pravis klipove za strano trziste na engleskom. Treba dosta vremena i volje, da ti to bude life style, a meni to trenutno nije.
Pa daj da vidimo to tvoje PUBG umece, da i neko drugi bude u ulozi sudije.
Ja nisam ni probao taj PUBG, ali svidja mi se igra, steta sto nije F2P.
Ja mogu da pokazem ono sto sam ja igrao godinama, a to je Combat Arms, ali doduse ni njega nisam igrao, pa vec godinu dana.
Uglavnom moja poenta je da on nije bas dobar u pucacinama, ima spore reflexe i lose nisani, to je moje misljenje sa kojim ne mora niko da se slozi
Inace, kad je zadnji put igrao PUBG malo duze? U zadnje pola godine kad god ga upalim igra Warzone.
dosta je sa offtopicom mislim
Ne znam, nisam ja gledao nikad uzivo stream, vec sam pustao njegove klipove na YT, kad je igrao PUBG, bilo je to pre godinu dana otprilike.
Meni se mnogo svidja Shroud, njega kad gledam, vidi se da covek razbija kako igra, koliko ima brzu reakciju to je neverovatno, a tek o preciznosti da ne pricam...
Na to upravo mislim, kad pogledas nekog poput Shrouda, odmah vidis koliko je covek impresivan i kako rastura, dok kad pogledas DrDisRespecta, vidis kako ga ownuju i kako se nervira, par puta je i brisao igru, ko dete neko.
Izvinjavam se zbog off-a.