JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Njemu se ne piše dobro Forspoken Krlja preko one njive
Nije on samo streamer, on je takodje bio level designer u COD igrama. Radio je na MP mapama za Advanced Warfare i jos pokojoj igri ako se dobro secam.wtf... taj brkonja ne ume cak ni igre da igra, a ovde kao pravi neki studio... dokaz da u americi sa izgledom (i parama) mozes sve![]()
Ne budi bukvalista, naravno da moze da otvori studio ko hoce, moja poenta je da je pozeljno da bar znas nesto o igrama da bi to uradio, a doticni ne ume ni da igra.
Evo objasni ti koje to predznanje mora da se poseduje pre nego se otvori studio.Ne budi bukvalista, naravno da moze da otvori studio ko hoce, moja poenta je da je pozeljno da bar znas nesto o igrama da bi to uradio, a doticni ne ume ni da igra.
Ozbiljno? Nikad to ne bih rekao.Nije on samo streamer, on je takodje bio level designer u COD igrama. Radio je na MP mapama za Advanced Warfare i jos pokojoj igri ako se dobro secam.
A i zna da igra odlicno, nije samo "fun personality".
Eto objasnio upravo tu gde si citirao.Evo objasni ti koje to predznanje mora da se poseduje pre nego se otvori studio.
Igra dovoljno dobro da razbuca sve osim wahada, on je ovde naj naj gamer.Ima pojavu, smesan je, ali nije gamer.
Ma uredu je sve to, kao sto rekoh nisam upucen osim tog streaming na yt...
... i dalje nema pojma da igra![]()
Ma ko zna, mozda sestra od 2CR4ZY-a masakrira tri cetvrtine svakog lobby-a.Lik ima 40god, zajebava se na YT-u i svuda gde ode, zajebava se dok igra, ne sweatuje nego bukvalno pravi show, i pored svega toga, lik masakrira pola lobbya u skoro svakoj igri.
To kako on igra (Doktor Nepostovanje), ja mislim da cu igrati tako u 80-oj, kad mi opadne motorikaIgra dovoljno dobro da razbuca sve osim wahada, on je ovde naj naj gamer.
Zabavan je za gledanje. Totalno je over the top.Gledao sam ga dosta dok je bio na twitchu, u ranim godinama PUBG-a dok je divljao sa Viss-om, Shroudom i ostatkom ekipe. Na YT-u ga manje gledam, vidim da je sad dosta sa TimTheTatman-om.