• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Izveštaji prodaje u igračkoj industriji (prodaja igara i konzola, finansijski izveštaji, berza, akvizicije, etc.)

Uopšte me ne intersuje PS5 Pro verzija, nek oni samo izbace Lite verziju po nižoj ceni za oko 2 godine (taman će tada izaći dovoljno next gen igara).

wtf... taj brkonja ne ume cak ni igre da igra, a ovde kao pravi neki studio... dokaz da u americi sa izgledom (i parama) mozes sve :D

Ne budi bukvalista, naravno da moze da otvori studio ko hoce, moja poenta je da je pozeljno da bar znas nesto o igrama da bi to uradio, a doticni ne ume ni da igra.

wtf... taj brkonja ne ume cak ni igre da igra, a ovde kao pravi neki studio... dokaz da u americi sa izgledom (i parama) mozes sve :D
Nije on samo streamer, on je takodje bio level designer u COD igrama. Radio je na MP mapama za Advanced Warfare i jos pokojoj igri ako se dobro secam.

A i zna da igra odlicno, nije samo "fun personality".

Ne budi bukvalista, naravno da moze da otvori studio ko hoce, moja poenta je da je pozeljno da bar znas nesto o igrama da bi to uradio, a doticni ne ume ni da igra.

O, pa zna taj lik itekako bar nesto o igrama.

Mada sad razmisljam i ne znam otkud tebi uloga sudije za procenu umeca igranja. :geek: Ili da ipak nije samo uobicajena nadmenost...

Covek je two-time back-to-back blockbuster 1993-1994 video game champion, with a deadly Ethiopian caterpillar, standing at 6’8” with a 37” vertical leap....

Evo objasni ti koje to predznanje mora da se poseduje pre nego se otvori studio.

i prethodno razmisli o težini svog stava, sa sve planinom multimilionskih izdatih hitova ispod sebe.

Last edited:
Nije on samo streamer, on je takodje bio level designer u COD igrama. Radio je na MP mapama za Advanced Warfare i jos pokojoj igri ako se dobro secam.

A i zna da igra odlicno, nije samo "fun personality".
Ozbiljno? Nikad to ne bih rekao.
Ne bih se slozio da igra odlicno, gledao sam kako igra PUBG, moja sestra igra bolje... lik mi deluje jako fake i iritantno.
Ima pojavu, smesan je, ali nije gamer.

Evo objasni ti koje to predznanje mora da se poseduje pre nego se otvori studio.
Eto objasnio upravo tu gde si citirao.

Krejzi, tvoje tvrdnje dolaze iz totalne neupućenosti o tome šta je lik ustvari i čime se bavio, development processu i šta pre svega osoba koja je game designer radi, sem što znaš to da Doc igra igre na jutjubu... ne budi toliko ignorant.

Lik je učestvovao ne samo na dizajnu mapa, ono izgled i svega ostalog, već i u samom game designu mnogih naslova. On može da bude, što je pokazao do sada, odličan Game Designer, a pored toga, lik ne želi niti će sam da pravi igre, nigde to nije napisano. Prvo i osnovno šta je postovao na socijalnim mrežama jeste da traži Head of Studio lika koji će voditi sve, tj veći deo stvari vezano za development proces.

Kontam da nemaš pojma ni kako development funkcioniše, nego si samo zajahao i ajde djiha...

Slična situacija se desila i za Halo Infinite MP, kada su pozvali streamere da učestvuju u game designu Multiplayer komponente. Znaš kako je to ispalo? Pa tako što je trenutno Halo Infinite the most polish game sa najboljim balansom na tržištu trenutno, pritom je F2P. Pored toga, igra koja je već imala turnire i gde su igrači iskeširali oko pola miliona $. I to sve u TAČNO mesec dana koliko je igra na tržištu. Tako da ono... jbg do your homework pa se onda upuštaj u diskusiju kako ti, znaš bolje od likova koji su actually radili u game developmentu, kao npr Doc

Btw, hejtujem lika iz dna duše.

Ma uredu je sve to, kao sto rekoh nisam upucen osim tog streaming na yt...
... i dalje nema pojma da igra :D

Ima pojavu, smesan je, ali nije gamer.
Igra dovoljno dobro da razbuca sve osim wahada, on je ovde naj naj gamer. :D

Zabavan je za gledanje. Totalno je over the top. :D Gledao sam ga dosta dok je bio na twitchu, u ranim godinama PUBG-a dok je divljao sa Viss-om, Shroudom i ostatkom ekipe. Na YT-u ga manje gledam, vidim da je sad dosta sa TimTheTatman-om.

Ma uredu je sve to, kao sto rekoh nisam upucen osim tog streaming na yt...
... i dalje nema pojma da igra :D

Lik ima 40god, zajebava se na YT-u i svuda gde ode, zajebava se dok igra, ne sweatuje nego bukvalno pravi show, i pored svega toga, lik masakrira pola lobbya u skoro svakoj igri.

Lik ima 40god, zajebava se na YT-u i svuda gde ode, zajebava se dok igra, ne sweatuje nego bukvalno pravi show, i pored svega toga, lik masakrira pola lobbya u skoro svakoj igri.
Ma ko zna, mozda sestra od 2CR4ZY-a masakrira tri cetvrtine svakog lobby-a.

Bogami u PUBG ga ownuju, osim ako se BAS ne zajebava.
Igra dovoljno dobro da razbuca sve osim wahada, on je ovde naj naj gamer. :D

Zabavan je za gledanje. Totalno je over the top. :D Gledao sam ga dosta dok je bio na twitchu, u ranim godinama PUBG-a dok je divljao sa Viss-om, Shroudom i ostatkom ekipe. Na YT-u ga manje gledam, vidim da je sad dosta sa TimTheTatman-om.
To kako on igra (Doktor Nepostovanje), ja mislim da cu igrati tako u 80-oj, kad mi opadne motorika :D

Back
Top Bottom