• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Izveštaji prodaje u igračkoj industriji (prodaja igara i konzola, finansijski izveštaji, berza, akvizicije, etc.)

Ako si Sega
Zli jezici bi rekli da je sega preživela više od dve neuspele u nizu, kako god više sam mislio možda bi palo neko zasedanje nešto moramo da menjamo , ne mogu znati koliko im treba do ful bankrota svakako

rizik nekog faila je minimalan
Famous last words.

Kao prvo nema 14.000.604 varijanti već samo par, opet dve platforme, samo jedna ili objedinjena,
drugo mogu da tvrdim gledajuči tržište, kako su prošli sa WiiU/3DS i koje su tačno probleme imali, i kako sad prolaze sa Switch-om i gde nemaju probleme koje su imali sa WiiU/3DS.

Napisao sam da je naravno moguće da opet nešto zaseru (tipa kao što su sa Wii U), ali da su sada sa jednom platformom šanse tako nešto mnogo manje nego ranije kada su podržavali dve platforme.
Odakle ti dolaze ovako hrabri zakljuci?

Shvatas li ti sa kojom sigurnoscu ti pricas?

Famous last words.

Odakle ti dolaze ovako hrabri zakljuci?

Shvatas li ti sa kojom sigurnoscu ti pricas?

To su prve i poslednje reči, nigde nisam napisao "da im to se vise nece desiti" kao što ti tvrdiš.

Sve što sam napisao je jasno, odnosno šta mislim i zašto to mislim.
Slobodno napiši ako se ne slažeš sa nečim što sam napisao i daj svoje mišljenje, umesto što spominješ "sigurnost kojom pričam" i "hrabre zaključke". 😁

Neki od njih su bivša Studio Liverpool ekipa, i generalno su pravili igre za Playstation. Verovatno su ih pokupili zbog iskustva sa VR-om.

edit: 250 ljudi, veći su nego što sam mislio

Last edited:
Zanimjiva kupovina. Firesprite su radili kao ispomoc na kod dosta igara, a najvise ih znam po par godina staroj VR igri Persistence. Ne bi me cudilo da oni krenu da stancaju VR naslove za sledecu genraciju PSVR-a.

They need all the help. :D

Modovi bi mogli ovo da prebace u PS5 thread.

Thread je bukvalno namenjen ovakvim dešavanjima u industriji, ali možeš i tamo da nastaviš diskusiju.

Total sales for PlayStation 5 have surpassed one million units in Japan, according to Famitsu numbers.

As of September 5, Sony Interactive Entertainment’s next-generation console has sold 1,012,656 units in Japan—847,421 units of the standard model, and 165,235 units of the Digital Edition. Last week’s sales were 15,580 and 1,495 units, respectively.

PlayStation 5 launched on November 12, 2020 in Japan, and surpassed one million units 43 weeks after launch. Its highest selling game at retail is Resident Evil Village (released May 8, 2021), with over 67,000 copies sold.

By comparison, PlayStation 4 launched in February 2014 in Japan and did not reach one million units sold until January 2015, nearly a full year later

Drukcije vreme.

Tada je nokia 3310 bila vrhunac telefona, internet je bio 56k, skrnavi filmovi su se uzimali iz klubova, a klinci su jedinu zabavu na TV-u imali 2-3 puta dnevno kada puste pokoji crtani. Kucne konzole su bile neverovatan izvor zabave, a PS2 je imao nenormalnu softversku podrsku. Plus, PC platforma je bila u rasulu, sa skupim hardverom koji je bio slabiji od onoga sto je PS2 mogao da isporuci.

Back
Top Bottom