• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Indiana Jones and the Great Circle

Batali PT i FG. Nije 4080 sila od karte da se odvrce bas sve na ultra u 4K... Nista ti ne vredi Frame Gen kad se igra prirodno vrti u malom frejmu.... Dlss quality ili perf, ray tracing na On i sve ostalo na ultra ... mada tebe kolje procesor, slab ti je on danas...a za Ray Tracing znaci i te kako jaci procesor

Ne znam dal ste vi duzi period testirali kako radi BEZ PT-a, ali da ne ulazim u to, moje iskustvo je da igra mnogo bolje radi bez PT-a i tu ne mislim samo na frame rate...
Igra je vise od godinu dana stara, zatim ovaj engine, uglavnom mislim da je implementacija PT-a vrlo losa.

Batali PT i FG. Nije 4080 sila od karte da se odvrce bas sve na ultra u 4K... Nista ti ne vredi Frame Gen kad se igra prirodno vrti u malom frejmu.... Dlss quality ili perf, ray tracing na On i sve ostalo na ultra ... mada tebe kolje procesor, slab ti je on danas...a za Ray Tracing znaci i te kako jaci procesor
Ma znam kad se koristi FG, izbegavam i njega i DLSS da koristim, koristim samo kad moram i kad bolje igra radi sa njima ukljucenim, sto je retka situacija.
Skoro sve igre igram u 4k, bez dlss-a, bez fg-a, DLAA uvek ukljucim ako moze (dobro i to je neka forma DLSS-a), a kad ne moze onda na TA ide AA.
Ovu igru je mnogo bolje igrati bez DLSS-a, bolje izgleda i radi, DLSS donosi neki sharpening koji siluje oci.
To je to sto se tice tehnikalija, igram igru, ali za sad bas nesto i ne uzivam, posle GoT-a i LoU-a, ovo mi prilicno slabo deluje, ali nije prva igra koju mrzim na pocetku, videcemo dal ce se to promeniti nadalje, ali gameplay je jadan.

Meni ovo uzasno dosadno, plus proklete zagonetke, bas ubijaju tempo... Rim me smorio... dzungla na pocetku je bila ok...
Retardiran AI, gameplay bezveze, melee smehotresan, ko pre 20 godina, bas zastarelo deluje... kao i animacije, bagovi...
Ne radi bas ni sjajno, ne svidja mi se ovaj engine uopste, puca po shavovima... uopste nije glatko iskustvo, ovo je nesto skarabudzeno, neprijatelji ponekad lebde nad podom kad ih ubijes...
Veliko razocarenje...

Jedino grafika sto je lepa i sto su lokacije raznovrsne, ali ako ocu da igram ovako nesto, igracu Tomb Raidera...
Interfejs haos...
Bezite od ove igre koliko vas noge nose 0/10

Sto rece neko, da je third person, u stilu Uncharteda i Tomb Raider-a i da je akciono orijentisana, pa ajde, ovako je neuspeli experiment...
Pu pu kako odvratna igra, bas mi ostalo los ukus u ustima, moram sto pre da ga sperem sa necim normalnim...
Sto me niko nije upozorio da je ova igra zapravo sranje?

Nikad debilniji stealth nisam video, ono je tragikomedija, setnja kroz park... nema osecaj i tezinu, ma besmisleno totalno :mad::mad::mad:
Ehh ljudi, svasta vi igrate, da me bog sacuva, ne mogu vise verovati vasim preporukama...
Ova igra pripada tamo nekom dobu pre 20 godina...

Kako tako elokventan rivjuer ne ume da se pravilno izrazi i napise kritiku, već samo basic pljuvanje i psovke

Back
Top Bottom