• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Indiana Jones and the Great Circle

konačno i ja završio igru.
oko 99% sam kompletirao, nije mi se dalo da se zezam još, povukao me kraj :D
naravno, great puzzle je odrađen.

fantastična igra. verovatno jedna od najboljih iz protekle godine (ako je možemo računati u istoj).
gameplay nije savršen, animacije nisu savršene, ali ceo koncept istraživanja je vrhunski, potpuno su uboli taj duh filmova i igra izgleda prelepo. samo mogu da kažem da je šteta što će malo ljudi moći u ovom trenutku da iskusi igru u punom sjaju sa path tracingom i dlaa (4090 se lavovski izborio sa svim delovima osim džungle, tu sam malo trpeo slabije performanse, ali za ovu igru brze reakcije apsolutno nisu potrebne, čak bih preporučio gamepad).

troj je još jednom odradio odličan posao sa voiceoverom, stvarno je skoro potpuno skinuo harisona. a dosta znači i saputnica đina lombardi, koju igra preslatka alesandra mastronardi (sećam je se iz master of none serije i odmah sam je prepoznao). ne mogu a da ne pomenem i ludog negativca emeriha vosa (izneo ga je marios gavrilis, za koga vidim da se do sada uglavnom bavio nemačkim voiceoverom za igre), koji lagano krade neke scene i jako dobro nosi taj segment. generalno su svi likovi super i prilično su dobro odglumljeni (većina je mocapovana pored voiceovera).

pomenuo bih još jednom gameplay koji bih najlakše opisao kao thief sa neobaveznim stealthom i relativno laganim zagonetkama, jer ima toliko loota da se pronađe, a mapa je vrlo neinformativna i mora malo da se zapne u istraživanju. ceo ovaj kombo meni funkcioniše odlično i nije mi bilo teško da preorem igru uzduž i popreko.

nisam imao velika očekivanja, a ona su daleko premašena. mogu samo da preporučim.

DF je potvrdio da MachineGames sprema ovaj novi Nvidia mega-geometry tech koji ce omoguciti igri da se mnogo lakse snalazi sa raytracingom kod modela koji su dinamicni. Sto znaci, verovatno ce i dzungla sada postati manji bottleneck kod RT-a.

• Like
Reactions: vix
Back
Top Bottom