• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Indiana Jones and the Great Circle

Tek sam sinoć ugrabio malo vremena i odigrao nekih sat i po, dva i sve je top notch. Grafika, zvuk i što je najbitnije sama igra je zaista odlična i privlači k’o magnet da se igra još. Jedva čekam da nastavim večeras. Igram na kompu iz potpisa, sve na max. (sa full RT-om, tj. PT-om) u 4K sa balanced DLSS-om i bez frame gen-a, odlično radi, bez stutter-a (i posle ponovnog pokretanja igre). Na početku igre kad idu kroz džunglu radi u 40-ak fps-a, kasnije bez problema ide u 60+ fps-a. Igranje na OLED-u još dodatno upotpunjuje ugođaj. 🤤

Steta sto ima leftovera (senke unutra itd) kada se ukljuci "full" PT. Napolju izgleda super, RIP moj 12gb GPU :D Najvise mi je efektno koliko utice na kvalitet materijala, na onom asov primeru je bas velika razlika, sad kontam da su hteli mogli su da naprave to bolje da izgleda bez RT, al ocigledno je to vise cimanja :)

Nvidia ako stvarno izbaci bilo kakav gpu u 5xxx sa 8gb pa cak i 12gb, nadam se da ce da bankrotiraju jebem ih :D Neka ustede negde drugde dajte nam vrama gladni smo.

Last edited:
Jedini RT problem na koji sam naisao je slomljeno [blinding white!] osvetljenje unutar Nazi warshipa. Osim toga radi i izgleda bas super sa 4080, ali kao sto je Alex rekao u snimku iznad, dzungle su bas najzahtevniji deo igre. Tu vredi ugasiti RT ili bas smanjiti interni rez.

Evo mene u dzungli, prepolovljen fps.. mislim kad bi u dzungli pustio u 4k native sve na supreme da bi bilo 5fps max :D
Predobro izgleda ali previse mi ovaj udar na perf.

Meni je bitno samo da moze 4K i RT, ako DLSS i frame gen ne pomazu dovoljno, onda bih i spustio neke opcije, senke bi bile prve na udaru, ali mora biti 4K i RT.

Izašlo na dan Deluxe early access-a Indija.

osPxY9y.png

Opis napisan i poslat, verovatno ce sutra ili prekosutra stici na MC.

Veoma sam zadovoljan igrom, iako ima bas par ultra-lose implementiranih sistema koji na svu srecu nisu road blockeri. AI protivnika je retardiran, stealth je neverovatno overpowered, i side content u hub zonama mi je bas destabilizovao dobar pacing, ali to su sve strani koje se mogu ignorisati.

Sve borbe su tu samo da preletite kroz njih sakriveni, na putu do bolje zabave. Tek sam na polovini igre skontao da indi sa sobom nosi pistolj, koji je ludo ne-efikasan i nebitan. Upotrebio sam ga samo jednom u sceni koja me je podsetila na onu famoznu scenu iz prvog filma.
1 v 1 duel
Sva ostala oruzja od protivnika sam koristio samo kao melee batine.

Kao kompletan paket, igra ima problema, ali kada se naviknete na nedostatke postaje super-solidna avantura koje se ne bi postideo ni Naughty Dog.

Troy Baker zvezda igre, instant nominacija za sledeci TGA.

Noob pitanje, kada uzmem neki predmet ili bilo sta u ruke, dal fotoaparat,upaljac... kako da vratim na pesnice?
Obicno trcim sa fotoaparatom pa kad krene fajt, sa tab idem u meni,pa prvo popravljam neku sklopociju koja je 99% slomljena pa tek onda sa tim peglam XD

Y/trougao.
Desilo se i meni par puta da bezim od protivnika jer ne mogu da skontam kako da sklonim fotoaparat.

Presao igru, oko 30h po gamepass statistici, jurio sam sve collectibles ali treca deonica iliti dzungla me je bas smorila, i tu sam odustao od trazenja svega i svacega. Vidim igra dopusta ponovo da se posete deonice po izboru i da se pokupi sta se propustilo, ali brze bolje sam uninstalirao, sad mi je vec dosta ove igre i ne mogu vise da je igram/gledam sta god :D Vracam se Stalkeru 2 za par dana :)
Najslabiji deo mi je dzungla, i najdosadniji, jer voznja onim camcem je smor ubi Boze, zagonetke i misije jos ajde dobre, ali sve u svemu jedva sam cekao da predjem tu deonicu. Utisak mi je jos pokvarilo mnostvo sljastenja,grafickih gliceva i jos nekih grafickih anomalija, imao sam utisak posle onakve pescane mape da sam zalutao u neku ps4 igru, na momente. Jucerasnji patch kao da je popravio situaciju sa dzunglom i malo poboljsao performanse..
Odlicna igra, deluje mi da ce biti nastavka i jedva cekam :D

Back
Top Bottom