• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Indiana Jones and the Great Circle

Izgleda da postoji neki bag sa dlssom. Ako vam je upaljen dlss i ugasite igru, kada je sledeci put startujete performanse ce biti lose.
Resenje je da se igra sa taa ili da se prebaci na taa pre gasenja, pa da se dlss ukljuci kada je sledeci put startujete.

Istekao mi gamepass jos 6-og i nisam obnovio jer nije bilo love na kartici :)
Reko ajd da udjem u igru da vidim sta ce izbaciti,kad ona radi? Kako to a gamepass mi istekao, stoji error da nisam obnovio..u profilu i settingsu stoji isto expired 6/12/2024 ...ali evo i Wrc sam skinuo koji je dodat nedavno i radi.

Jesi li skinuo igru pre isteka pretplate? Mozda ti je tada aktiviran neki duzi period pristupa aplikaciji [ako si offline, or smth].

Jesi li skinuo igru pre isteka pretplate? Mozda ti je tada aktiviran neki duzi period pristupa aplikaciji [ako si offline, or smth].
Jesam, skinuo ranije. Bas cu okaciti screenshotove :)

PS> da pisem podrsci? :P Sve se mislim da nije jos jednom pokusao da skine lovu, popodne taj dan, pa uspeo..ali gledam ebanking nema placanja MS-u i tih 950din.. a da sam platio dobio bi i mejl konfirmacije.

Sorry za offtopic

Attachments

• 1.webp
    1.webp
    26.5 KB · Views: 7
  • 2.webp
    2.webp
    363 KB · Views: 7
  • 3.webp
    3.webp
    63.1 KB · Views: 7
Last edited:
Ovo je fenomenalna igra! Atmosfera kao u filmu, kida bas. I nisam ocekivao ovako semi open world nivoe, side questova,misterija i ostalog bas fino ima, sad sam u drugom levelu,imam osecaj da cu tu biti samo 5-6 sati a gde je ostalo :)
Obustavljam Stalker 2 i ostalo, ovo me bas uvuklo u svet.
Odlicno i optimizovano uz one nvidia specije, path tracing i sve na supreme, bas dobro izgleda i lepo radi.
Koliko je nekako krsasto izgledala ova igra u ranim previewovima i trejlerima da ovo sad nema veze sa tim, bas su unapredili i ispeglali maximalno. Igra je pravi dragulj taman za kraj godine, uz Stalker 2, najbolje iz 2024.god

Ovo je fenomenalna igra! Atmosfera kao u filmu, kida bas. I nisam ocekivao ovako semi open world nivoe, side questova,misterija i ostalog bas fino ima, sad sam u drugom levelu,imam osecaj da cu tu biti samo 5-6 sati a gde je ostalo :)
Obustavljam Stalker 2 i ostalo, ovo me bas uvuklo u svet.
Odlicno i optimizovano uz one nvidia specije, path tracing i sve na supreme, bas dobro izgleda i lepo radi.
Koliko je nekako krsasto izgledala ova igra u ranim previewovima i trejlerima da ovo sad nema veze sa tim, bas su unapredili i ispeglali maximalno. Igra je pravi dragulj taman za kraj godine, uz Stalker 2, najbolje iz 2024.god
Kako ti radi u 4K, path tracing, na 4080, jel imaš 60fps?

Za ovo bi trebalo da se ide u zatvor. Ovamo nam ukidaju plasticne kese i cepove koji ne mogu da se skinu sa flase ...... ako ovo nije zagadjenje zivotne sredine ne znam sta jeste. 🤣
1000013726.webp

Izgleda da postoji neki bag sa dlssom. Ako vam je upaljen dlss i ugasite igru, kada je sledeci put startujete performanse ce biti lose.
Resenje je da se igra sa taa ili da se prebaci na taa pre gasenja, pa da se dlss ukljuci kada je sledeci put startujete.
Juce savrseno radilo, danas ubija se od stutera. Probao ovaj tvoj fix ali ne vredi :(

Jel bi smeo koju partiju kilera protiv mene :) ?Moze i veceras ako si free :)
Nece moci grujo nije moja slika videh na netu pa da podelim. Nemam vise xbox one/series.
Ostavio sam sebi samo xbox360 i to je to sto se tice MS.

Juce savrseno radilo, danas ubija se od stutera. Probao ovaj tvoj fix ali ne vredi :(
Možda si preterao sa vramom, igra troši kao besna.
Ako si slučajno upalio low latency u nvidia appu, ugasi ga. Kažu ljudi da se gubi 20-30fps.
Trebaće ovo još patchovati.

Možda si preterao sa vramom, igra troši kao besna.
Ako si slučajno upalio low latency u nvidia appu, ugasi ga. Kažu ljudi da se gubi 20-30fps.
Trebaće ovo još patchovati.
SInoc kad sam igrao, bila je sesija od 3h bez prekida i islo je fenomenalno. Danas vec posle Continue iz menija je pocelo da stuteruje pa ne verujem da je Vram jer nije bukvalno ni krenula igra kako treba, aj posle nekog vremena da se zabudzi kad se vram popuni, ali danas evo vec na pocetku stuteruje. Posle toga, restartovao sam komp i kako sam duze igrao prestalo je sa trzanjem..a cini mi se i da trzanje se desava stalno na istim mestima, primetio sam jedno mesto gde stalno stuteruje kad protrcavam tuda. Treba da jos patcheva tu
mislim da low latency nisam ukljucivao u appu, pogledam bas

Izgleda igra dobro i bez PT, ali dosta naprednije i realnije izgleda kada se ukljuce sve opcije.

Jel zna neko kako da nateram igru da me ponovo pita odakle cu da vucem save, da li local sa kompa ili cloud.. Sve je bilo ok dok nisam izasao iz igre i potom brzo usao nazad, pitao me nesto za save, ja izabrao valjda local (newer) i sad corak, nema continue u game data pise da save nije kompatibilan ili je ostecen... ako zaista sam izgubio save prosto cu da se ubijem :eek:

PS> nesto sam zezao sa rollback opcijom i po*ebao sam tj izgubio sat vremena igranja ucitavajuci ovaj ..znaci gamepass je toliko govno da nije ni cudo sto mrzim to, verzije igara uvek budu osakacene i jos ovakvi slucajevi da se izgubi sejv za nista

Last edited:
Back
Top Bottom