- Reaction score
- 11,394
Jedva cekam novi Doom, ovaj engine je odlican.
Machine Games se izgleda malo vise odvojio od idTech-a ovaj put, preimenovali su engine u "Motor".
Jedva cekam novi Doom, ovaj engine je odlican.
Jesam, skinuo ranije. Bas cu okaciti screenshotoveJesi li skinuo igru pre isteka pretplate? Mozda ti je tada aktiviran neki duzi period pristupa aplikaciji [ako si offline, or smth].
Kako ti radi u 4K, path tracing, na 4080, jel imaš 60fps?Ovo je fenomenalna igra! Atmosfera kao u filmu, kida bas. I nisam ocekivao ovako semi open world nivoe, side questova,misterija i ostalog bas fino ima, sad sam u drugom levelu,imam osecaj da cu tu biti samo 5-6 sati a gde je ostalo
Obustavljam Stalker 2 i ostalo, ovo me bas uvuklo u svet.
Odlicno i optimizovano uz one nvidia specije, path tracing i sve na supreme, bas dobro izgleda i lepo radi.
Koliko je nekako krsasto izgledala ova igra u ranim previewovima i trejlerima da ovo sad nema veze sa tim, bas su unapredili i ispeglali maximalno. Igra je pravi dragulj taman za kraj godine, uz Stalker 2, najbolje iz 2024.god
Ne znam, 1440p mi je monitorKako ti radi u 4K, path tracing, na 4080, jel imaš 60fps?
Juce savrseno radilo, danas ubija se od stutera. Probao ovaj tvoj fix ali ne vrediIzgleda da postoji neki bag sa dlssom. Ako vam je upaljen dlss i ugasite igru, kada je sledeci put startujete performanse ce biti lose.
Resenje je da se igra sa taa ili da se prebaci na taa pre gasenja, pa da se dlss ukljuci kada je sledeci put startujete.
Jel bi smeo koju partiju kilera protiv meneZa ovo bi trebalo da se ide u zatvor. Ovamo nam ukidaju plasticne kese i cepove koji ne mogu da se skinu sa flase ...... ako ovo nije zagadjenje zivotne sredine ne znam sta jeste.
View attachment 16255
Nece moci grujo nije moja slika videh na netu pa da podelim. Nemam vise xbox one/series.Jel bi smeo koju partiju kilera protiv mene?Moze i veceras ako si free
![]()
Možda si preterao sa vramom, igra troši kao besna.Juce savrseno radilo, danas ubija se od stutera. Probao ovaj tvoj fix ali ne vredi![]()
Za ovo bi trebalo da se ide u zatvor. Ovamo nam ukidaju plasticne kese i cepove koji ne mogu da se skinu sa flase ...... ako ovo nije zagadjenje zivotne sredine ne znam sta jeste.
View attachment 16255
SInoc kad sam igrao, bila je sesija od 3h bez prekida i islo je fenomenalno. Danas vec posle Continue iz menija je pocelo da stuteruje pa ne verujem da je Vram jer nije bukvalno ni krenula igra kako treba, aj posle nekog vremena da se zabudzi kad se vram popuni, ali danas evo vec na pocetku stuteruje. Posle toga, restartovao sam komp i kako sam duze igrao prestalo je sa trzanjem..a cini mi se i da trzanje se desava stalno na istim mestima, primetio sam jedno mesto gde stalno stuteruje kad protrcavam tuda. Treba da jos patcheva tuMožda si preterao sa vramom, igra troši kao besna.
Ako si slučajno upalio low latency u nvidia appu, ugasi ga. Kažu ljudi da se gubi 20-30fps.
Trebaće ovo još patchovati.