Nezaborav
Well-known member
- Reaction score
- 2,107

Интересантан фаунд футџ филм, заплет и начин на који је представљен је интересантан и држи пажњу, после се радња веже за највише за једну жртву и тај уводни дио око ње је мени био смор, са онако, лошијом глумом. Како је одмицало та нит радње је добијала мучилачки потенцијал али сам крај те приче је био баш сјебан и успио је да изазове, рецимо неку емотивну реакцију. Оно када филм не иде на утисак страха него да остави ожиљак, овде је то било у малој мјери.
6.5/10

Одгледах и ову трешину прве класе, гледао сам ово као клинац, тј. нас група клинаца из комшилука смо одгледали и био нам је баш фрики. Да није било те епизоде, тешко бих га сада потражио, односно не бих ни знао за њега. Филм је тешко смеће али је онако, благо кул. Користи низ клишеја које је марнуо из других филмова и то не покушава са сакрије. Има пар ствари које му иду у прилог.
Видна је аутоиронија, филм себе не сматра озбиљним и не пропушта прилику да самом себи шукне. Има пар добрих фазона.
Глумице су су презгодне и често се разголићују, eye candy, љепо их је гледати. Присутна је и треш верзија Деми Мур/Елизабет Тејлор. (Њен јебач као да је управо завршио са дневним вучењем балвана са Романије). Штреберка је мени била најбоља, има прељепу мекану сику... :3
Треће, готива је видјети то сада већ ретро окружење, фризуре итд... филм из 90-их који има шмек 80-их.
Ту је и пропала верзија Ван Хелсинга са Некрономиконом, који се убије на почетку па је после опет жив.
4/10 (Треш: 6/10)
EDIT: Јбт, нисам видио да је @JackRaid04 помињао овај филм управо изнад. Гледали смо у исто вријеме изгледа.