- Reaction score
- 5,183
To bratejedan od boljih novijih

Letterboxd je sajt za gospodu, a odmah ispod liste glumaca imaš i link ka imdb-u ako baš mora.
To bratejedan od boljih novijih
@s_hyperion
Ma gde za gospodu imaju bas trash layout.
@s_hyperion
Ma gde za gospodu imaju bas trash layout. Na imdb odmah pustim trejler, mogu samo da preletim cast vidim slike glumaca odmah, mogu lako da vidim basic info, budzet, povezane filmove itd... Bukvalno ne bi koristio taj letterboxed ni da mi plate, inferioran u svakom pogledu![]()
letter ti je ko social media, gledas i oznacish sta si gledao, ja i ti smo prijatelji, ako mi se dopadne pogledacu ako ne necu, to nema na imdb
Meni je prvi horor koji sam pogledao u zivotu bio ovaj:
Demoni, secam se da sam se danima posle plasio da ostanem sam kod kuce po mraku. Rekoh aj opet da pogledam pre par dana. Za danasnje standarde straha prilicno smesno, ali mi je drzao paznju do kraja, jer sam i zaboravio desavanja u filmu. Fin 80's horor, rekao bih 5/10 ocena.
Mnogi filmovi tako prođu, ne samo horori. Nešto epsko ili grozotno kasnije ispadne sprdnja ili krindž. Divno je kojom značajnom merom nam se percepcija menja tokom života. Često pokušavam da zamislim kako bih doživeo nešto ako ne bih imao backlog klišea u glavi.Meni je prvi bio Clown IT, toliko mi je bio strasan da ga nisam ni zavrsio, a posle kao stariji kad sam ga gledao, bio mi je smesan.
Mislim da se kod nas Hellraiser prevodio "gospodari pakla"Gospodari pakla je Prince of Darkness?
Ovo sam gledao kao mali i imao traume posle zbog one scene kadSetio sam se jos jednog omiljenog horora novije proizvodnje koji sam gledao bas dosta puta. I svako novo gledanje mi je i dalje zanimljiv.
![]()