• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Horror Film Thread

Ja sam izgleda jedan od retkih kome je taj film shit. Mozda zato sto sam ga gledao u bioskopu ? Hmm mogao bi da mu dam jos jednu sansu kuci.

Ja sam izgleda jedan od retkih kome je taj film shit. Mozda zato sto sam ga gledao u bioskopu ? Hmm mogao bi da mu dam jos jednu sansu kuci.
Ako si ga gledao vec jednom, poznata ti je radnja i uglavnom znas koje su fore, ne verujem da ce ti puno toga promeniti.
Ja nisam znao sta da ocekujem od filma... samo znao da ga bije dobar glas.
Najvise mi se svideo to sta od samog pocetka su postavili taj neki jeziv plot sa njenom preminulom majkom i za sve vremena su se nadovezivali na toga, usput ostavljavsi creepy elemente kao primer ono klockanje sa ustom sto je radila Charlie, da bi taj isti zvuk kasnije korstili kao horror element
E ti neki sitni detalji su mi bili maestralno odradjeni. i uopce sav film, kretanje sa kamerom. Sve je perfektno.
Cak bi se osudio reci da film tematski moze stajati rame uz rame sa Rosemary's Baby. :)

Nisi, teška glupost od filma. Ja sam mu nedavno dao još jednu šansu i ponovo ga odgledao. Reko' možda mi prvi put kad sam ga gledao iz nekog razloga nije legao, možda će kliknuti iz drugog. Jok, isti utisak kao i posle prvog gledanja - njesra. Midsommar takođe.

BTW, pre neki dan sam gledao The Coffee Table, izuzetan.

Last edited:
Izašla je pre neki dan 4k verzija filma Trick r Treat. Iskreno meni je ovo savršeni halloween film. Gledam ga skoro svake godine. Odlicna zabava i dosta kratko traje. Preporuka za večeras ;). I da 4k je odličan , mnogo bolje izgleda film od bluray izdanja. Plus surround sound je isto fenomenalan.

71Tjpy2jKQL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Last edited:
Stvarno sam zicer da ubodem najprosečniji i derivativni film za Noć Veštica. Nažalost Smile nije strašan uopšte, čak ne poseduje ni zanimljivo stvorenje ili ingeniozne načine kako se dešavaju smrti raznih likova. A najveći problem ima sa tonalitetom. Sosie Bacon je morala da glumi iz petnih žila da bi držala pažnju. I malo me zaista zabrinjava stanje svesti kod publike, kada izguraju ovakve naslove da se odvale na blagajnama od zarade dok drugi autori i autorke ne mogu da dođu do izražaja. Više na letterboxdu.

Smile (2022) Letterboxd 1.5

pogledao sam i ja substance.

eh... strukturalno je film dobar, dobra režija, dobro izgleda film na površini i gore je efektivan, krindžovao sam baš dosta kroz te scene. iznosi se ta poruka koju je pisac hteo reći i svaka čast glumačkoj postavi, demi mur sa 0 vanity i denis kvejd koji je za tako malo minutaže ostavio efektan utisak.
s druge strane, toliko ima detalja koji su me nervirali tokom filma i terali da konstantno razmišljam kako određene stvari ne valjaju.

dotaći ću se jedne, čisto da objasnim na šta mislim... hajde u spojlere da ne pokvarim užitak drugima.
worldbuilding, režiser nije mogao da se odluči da li se radnja odigrava u 80tim, 90tim ili današnjici, toliko pogrešno smuljanih stvari mi je konstantno odvlačilo pažnju, smart telefoni (hvala huawei na sponzorstvu), fiksni telefoni, moderni automobili, stari automobili, kultura i ljudi definitivno nisu iz poslednje dve decenije, retro enterijeri sa modernim uređajima, glupa premisa oko aerobika koji nije relevantan već 30 godina. totalna papazjanija.

dodao bih da je kraj, to jest kako film odmiče ka raspletu, tako film počinje da gubi kvalitet. sam rasplet je ok i neki manje više logičan sled okolnosti sa dobrim pečatom na kraju, ali dosta scena je loše realizovano, dosta razvučenih momenata, kostimi postaju uočljivi i cgi kvalitet opada. film je mogao trajati dosta kraće.

ako bih morao da ostavim zaključak, rekao bih da vredi odgledati film.

Prvi Smile mi je bio OK, nisam ocekivao nista od dvojke, a na kraju mi se vise svideo nego kec. Najvise zbog fantasticnog posla sto je glavna glumica odradila, bas je dobro iznela film, thumbs up.

Prvi Smile mi je bio OK, nisam ocekivao nista od dvojke, a na kraju mi se vise svideo nego kec. Najvise zbog fantasticnog posla sto je glavna glumica odradila, bas je dobro iznela film, thumbs up.

Odlična je glumica Naomi Scott , nisam još stigao da pogledam Smile 2 jer sam imao maraton svih Scream filmova ovih zadnji par nedelja. Pisaću o njima ovih dana kad uvatim lufta.

Back
Top Bottom