Super je novi FD , posao sam već na diskordu , ali preteran CGI koji je toliko očigledan i lame karakteri bas vuku film dole. Zabavio sam se jer ima insane killova i dobro zike , al mogli su barem malo da se potrude u vfx delu fima.
Slažem se za film![]()
Odgledah ovo. Ono, zabavan film, par puta sam se nasmejao, ali nije horor. Mala je shashava skroz, fino joj legla uloga. Skroz okej film za iskljuchiti mozak. Ima finog gorea, plus ima okej muzike. Jedino ne kapiram zashto je lik koji je hteo da je ubije nije ubio odmah na pochetku kad su je doveli u kutju , ali ajde, okej.
Jedino me malo plashi fotografija klinke na njenom imdb profilu. Ne bih puno da kenjam, ali izgleda kao da su je, ako nishta drugo, tukli u detinjstvu. Ne verujem da se onakav pogled mozhe odglumiti.Slažem se za film
Da, mogli bi da promene tu fotografiju, baš izgleda depresivno. A devojčica je bas slatkaJedino me malo plashi fotografija klinke na njenom imdb profilu. Ne bih puno da kenjam, ali izgleda kao da su je, ako nishta drugo, tukli u detinjstvu. Ne verujem da se onakav pogled mozhe odglumiti.
![]()
Odgledah ovo. Ono, zabavan film, par puta sam se nasmejao, ali nije horor. Mala je shashava skroz, fino joj legla uloga. Skroz okej film za iskljuchiti mozak. Ima finog gorea, plus ima okej muzike. Jedino ne kapiram zashto je lik koji je hteo da je ubije nije ubio odmah na pochetku kad su je doveli u kutju , ali ajde, okej.
Tako je, skinuo sam tada i sachekao malo s gledanjem. Sasvim je okej film za iskljuchiti mozak i uzhivati u nasilju i komediji. Skinuo sam ovo:Mislim da sam ti ja preporučio na diskordu , kao sto rekoh tada glupa zabava. Meni je fino legao iako se totalno raspao film u poslednjem aktu.
Gledao sam ovo na netflixu pre x godina. Aposlutno se ne sećam ničega.Tako je, skinuo sam tada i sachekao malo s gledanjem. Sasvim je okej film za iskljuchiti mozak i uzhivati u nasilju i komediji. Skinuo sam ovo:
![]()
Kapiram da tju overiti ovih dana.
Gledam cisto da znam javiti sestri da li da gleda sa malimDeluje mega lose bro, bolje pogledaj ovo sto sam napisao par postova goreIli Sinners ako jos nisi overio.
To je baš lepo od tebeGledam cisto da znam javiti sestri da li da gleda sa malim![]()
Bolje onda ovo
Malo je starije, al je cool film. Ja mislim da nije previse nasilan
Gotivim Krysten Ritter tako da mozda je i taj tvoj OK, javi ako pogledas
![]()
I ovo je family friendly ako se secam.
![]()
Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu (2016) ⭐ 6.7 | Adventure, Drama, Family
2h 7m | PG-13www.imdb.com
I ovo je skroz solidna lista.
![]()
Movies to introduce children to horror
A list of movies that would be appropriate for introducing someone 12 or under to the horror genreletterboxd.com
Samo nemoj Jaws
Scooby-Doo filmovi su zabavni.
Ja sam rekao da je Predator mozhda okej, iako nije bash horror. Setjam se da sam ja pocheo s tim filmom. Kapiram da je mozhda Alien okej, ali nisam skroz siguran. Mozhda i The Gate. Dok sam bio klinac obozhavao sam filmove u kojima se deca bore protiv nekakvih natprirodnih sila, The Gate mi je bio jedan od omiljenih, pogotovo ona scena kada se "roditelji" vrate. No, predatju listu sestri, pa nek ona reshava to![]()
Koliko on ima godina?Ja sam rekao da je Predator mozhda okej, iako nije bash horror. Setjam se da sam ja pocheo s tim filmom. Kapiram da je mozhda Alien okej, ali nisam skroz siguran. Mozhda i The Gate. Dok sam bio klinac obozhavao sam filmove u kojima se deca bore protiv nekakvih natprirodnih sila, The Gate mi je bio jedan od omiljenih, pogotovo ona scena kada se "roditelji" vrate. No, predatju listu sestri, pa nek ona reshava to![]()