• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Horror Film Thread

Super je novi FD , posao sam već na diskordu , ali preteran CGI koji je toliko očigledan i lame karakteri bas vuku film dole. Zabavio sam se jer ima insane killova i dobro zike , al mogli su barem malo da se potrude u vfx delu fima.

Odgledah ovo. Ono, zabavan film, par puta sam se nasmejao, ali nije horor. Mala je shashava skroz, fino joj legla uloga. Skroz okej film za iskljuchiti mozak. Ima finog gorea, plus ima okej muzike. Jedino ne kapiram zashto je lik koji je hteo da je ubije nije ubio odmah na pochetku kad su je doveli u kutju , ali ajde, okej.

Odgledah ovo. Ono, zabavan film, par puta sam se nasmejao, ali nije horor. Mala je shashava skroz, fino joj legla uloga. Skroz okej film za iskljuchiti mozak. Ima finog gorea, plus ima okej muzike. Jedino ne kapiram zashto je lik koji je hteo da je ubije nije ubio odmah na pochetku kad su je doveli u kutju , ali ajde, okej.
Slažem se za film

Slažem se za film
Jedino me malo plashi fotografija klinke na njenom imdb profilu. Ne bih puno da kenjam, ali izgleda kao da su je, ako nishta drugo, tukli u detinjstvu. Ne verujem da se onakav pogled mozhe odglumiti.

Jedino me malo plashi fotografija klinke na njenom imdb profilu. Ne bih puno da kenjam, ali izgleda kao da su je, ako nishta drugo, tukli u detinjstvu. Ne verujem da se onakav pogled mozhe odglumiti.
Da, mogli bi da promene tu fotografiju, baš izgleda depresivno. A devojčica je bas slatka

Mislim da sam ti ja preporučio na diskordu , kao sto rekoh tada glupa zabava. Meni je fino legao iako se totalno raspao film u poslednjem aktu.

Mislim da sam ti ja preporučio na diskordu , kao sto rekoh tada glupa zabava. Meni je fino legao iako se totalno raspao film u poslednjem aktu.
Tako je, skinuo sam tada i sachekao malo s gledanjem. Sasvim je okej film za iskljuchiti mozak i uzhivati u nasilju i komediji. Skinuo sam ovo:

Kapiram da tju overiti ovih dana.

Bolje onda ovo :D
Malo je starije, al je cool film. Ja mislim da nije previse nasilan :D

Gotivim Krysten Ritter tako da mozda je i taj tvoj OK, javi ako pogledas :D

I ovo je family friendly ako se secam.

I ovo je skroz solidna lista.

Bolje onda ovo :D
Malo je starije, al je cool film. Ja mislim da nije previse nasilan :D

Gotivim Krysten Ritter tako da mozda je i taj tvoj OK, javi ako pogledas :D

I ovo je family friendly ako se secam.

I ovo je skroz solidna lista.

Krapmus i Trick'r'Treat su odlični , pogotovo za klince koje interesuje horror a nisu još spremni da gledaju horror :D

Ja sam rekao da je Predator mozhda okej, iako nije bash horror. Setjam se da sam ja pocheo s tim filmom. Kapiram da je mozhda Alien okej, ali nisam skroz siguran. Mozhda i The Gate. Dok sam bio klinac obozhavao sam filmove u kojima se deca bore protiv nekakvih natprirodnih sila, The Gate mi je bio jedan od omiljenih, pogotovo ona scena kada se "roditelji" vrate. No, predatju listu sestri, pa nek ona reshava to :ROFLMAO:

Samo nemoj Jaws 😵‍💫
Scooby-Doo filmovi su zabavni.

Što ne Jaws? Jaws je odličan.

Ja sam rekao da je Predator mozhda okej, iako nije bash horror. Setjam se da sam ja pocheo s tim filmom. Kapiram da je mozhda Alien okej, ali nisam skroz siguran. Mozhda i The Gate. Dok sam bio klinac obozhavao sam filmove u kojima se deca bore protiv nekakvih natprirodnih sila, The Gate mi je bio jedan od omiljenih, pogotovo ona scena kada se "roditelji" vrate. No, predatju listu sestri, pa nek ona reshava to :ROFLMAO:

Uh ja sam gledao Predatora kao previše mali imao sam VHS kasetu , uvek sam se krio iza fotelje na zadnji fajt sa Svarcijem. Naravno to me nije sprečilo da gledam film 100 puta.

Koliko on ima godina?

Back
Top Bottom