Ako si ga gledao vec jednom, poznata ti je radnja i uglavnom znas koje su fore, ne verujem da ce ti puno toga promeniti.Ja sam izgleda jedan od retkih kome je taj film shit. Mozda zato sto sam ga gledao u bioskopu ? Hmm mogao bi da mu dam jos jednu sansu kuci.
Nisi, teška glupost od filma. Ja sam mu nedavno dao još jednu šansu i ponovo ga odgledao. Reko' možda mi prvi put kad sam ga gledao iz nekog razloga nije legao, možda će kliknuti iz drugog. Jok, isti utisak kao i posle prvog gledanja - njesra. Midsommar takođe.Ja sam izgleda jedan od retkih kome je taj film shit. Mozda zato sto sam ga gledao u bioskopu ? Hmm mogao bi da mu dam jos jednu sansu kuci.
Prvi Smile mi je bio OK, nisam ocekivao nista od dvojke, a na kraju mi se vise svideo nego kec. Najvise zbog fantasticnog posla sto je glavna glumica odradila, bas je dobro iznela film, thumbs up.
Until dawn, prvo nikakve veze zive nema sa igrom, drugo film je prosecno govance, ima par dobrih kill-ova i cameo Stormare-a su jedine dobre stvari koje ga dizu do magicnih 3.5/10. Ko mu daje vise svaka mu cast, mozda neki novi klinci koji nikad culi za igru i dobar horor![]()