• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Mislim da nisi dobro protumačio Carnexovu AI fotku na šta je ciljao...

Last edited:
Plus jos sam Guerilla Games radi na coop MP horizon igri, jos nismo culi nista konkretno o toj igri. Ima par ranih dev screenshotova od pre pola decenije:
6Nn1h2Z.png

Horizon 1 se prodao par puta vise nego sve killzone igre zajedno [zadnja brojka koju imamo je 24M na prolece 2023. godine], tako da ce verovatno ostati uz taj IP dok makar ne izbace Horizon 3 na kojem potvrdjeno rade.

Posle toga, mozda uspeju da kao Naughty Dog [posle Uncharteda] predju na neki drugi IP.

edit- Eve ga i Jason

Killzone pa i onaj ubogi Shadow Fall je po meni tata mata za Horizon. Porediti prodaju igara nekad i sad nije to merodavno. Danas je trziste prezasiceno svim i svacim, klinci puni para, Cod, Warzone,skinovi, itd itd..konzole sad nema ko nema... u vreme ps2 ps3,x360 konzole su imali samo oni istinski ljubitelji a ovo sad krstim se levom i desnom rukom kad cujem ko od poznanika ima konzolu, veze sa gamingom nije imao za zivota i evo ga sad sa ps5...

Toje stvar ukusa. Meni je Horizon Zero Dawn bio apsolutno fenomenalan. Bilo koja igra koja me navodi da pretražujem svaki ćošak ne zato što možda imam nedijagnostikovan OCD već zato što želim da nađem još neki deo istorije sveta je za mene vrhunsko delo. Posebno ako ima odličnu atmosferu što je Horizon takođe ubo.

Ne mislim da je borba loša, daleko od toga, ali to mi nije bio glavni razlog igranja.

Horizon mi je odličan i sa aspekta priče i sa aspekta gameplay-a. To je igra zbog koje sam kupio prvi PS4 i prešao je 100%. Kupio sam je kasnije i u fizičkom obliku, kao i za PC. Preorderovao sam fizičko izdanje drugog dela, kada je to bilo moguće.

mene su držale obe igre do kraja i radujem se potencionalnom trećem delu. mda ng+ nije me privukao, možda kada malo zaboravim.

Meni je prva jos i bila zanimljiva, jer me je zanimalo sta se desilo.
Dvojke se uopste ne secam, osim toga da izgleda odlicno, da se Holandjani na kraju proseravaju oko umetnosti i da sam imao osecaj da je svaki aspekt igre kreirala fokus grupa.
VR igra mi se jos i najvise svidela. Nista groundbraking, ali dovojno dobro za jedan prelazak.

Kec je imao bolju pricu, ali dvojka [gde je primarna misterija bila resena] mi je bila bolja igra sa mnogo ispeglanijim combat-om a i zesce su se potrudili oko svakog sporednog aspekta igre [pogotovo sporednih questova].

IMO, igra je nasla ogroman uspeh zbog fokusa igre na pozitivnost i pomaganje, mnogo drukcije od slicnih open world naslova gde su i prica i akcija mnogo nasilniji i mracniji. Po meni, serijal je zasluzio uspeh i jedva cekam nastavak.

Back
Top Bottom