• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Hogwarts Legacy

Saznao sam juče da je to zato što goblini rade sa parama i imaju velike noseve.
Jel me to zajebavas? Hahahaha nisam ni obracao paznju boze boze
Od filmova oni su tu u banci tj od knjiga svasta li ce traziti ko dlaku u jajetu.

Elem,uzeo sam igru sta reci kolicina detalja i koliko je paznje posveceno je bolesna svaka im cast.
Usao u Slytherin rece Jovcov moze posle da se menja pa mozda promenim samo da vidim odaje jer stvarno prelepo izgleda igra.
Svidja mi se borbeni sistem brz je fino onako nije generican i spor bas prija igra.

Hogwarts Legacy: Developer Confirms There Are No Current Plans for DLC

Speaking during IGN Fan Fest, Hogwarts Legacy game director Alan Tew explained that the team was so busy preparing the game for its launch last week that it hasn’t yet planned on releasing any expansions.

“We’ve been really heads down bringing [Hogwarts Legacy] to life,” said Tew, “so at the moment there are no current plans for DLC.”

1-A2-EAF81-E3-FF-4-B1-D-A418-5101-BB124-AA4.png

I onda kaže neko uzmi konzolu brate...

100x bolje je ovako nego da za par godina cekamo next-gen patcheve zato sto sto konzolne igre nemaju ni najosnovniji framerate unlock. Ajde bre, imaju korisnici konzola dovoljno vijuga da prezive jedan dropdown sa 3 opcije (ili 5 ako imas 120Hz TV).

Ne slažem se s tim nimalo. Pa valjda je važnije (odn. trebalo bi biti) da SADA imaš stabilni fps lock i optimizaciju, a ne da čekaš narednu generaciju.

Ne slažem se s tim nimalo. Pa valjda je važnije (odn. trebalo bi biti) da SADA imaš stabilni fps lock i optimizaciju, a ne da čekaš narednu generaciju.
Vaznije - da. Jedino vazno - ne. Why not both. Bukvalno ne postoji nijedan opravdan razlog da nemas "unlock framerate" opciju u igri.

Ne bih imao ništa protiv da je locked fps prvo optimizovan i 'zakucan' na 30/60/120, ovako ne valja ni u jednom modu.
Pravo PC-jašenje i lenjost, samo nedostaju još pojedinačni detalji da se podešavaju.

Last edited:
Back
Top Bottom