• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Hogwarts Legacy

Igram ovo već nekoliko dana, i moram da priznam da me je igra očarala.
Kao osvedočeni fan Harija Potera, prišao sam igri obazrivo, nisam želeo da se prepustim hajpu.

Imam oko 10 sati u igri, i tek sada su mi se otvorili talenti (kao neki skill tree), i nekako je sve super tempirano, igra te ne zasipa od starta tim stvarima, polako učiš spelove, duele itd. Kombinovanje đija u borbi je odlično, baš su uboli to.

Treba malo vremena (4-5 sati) da klikne igra, ali posle toga postaje baš do jaja. Škola i okoliš su super urađeni, bukvalno mi se dešava da otkrijem neki novi deo
škole na svakih par sati.

Mane za sada su mi manjak sadržaja van škole. Doduše nisam mnogo lutao po mapi, samo do Hogsmida, i po Zabranjenoj šumi. Videću dalje kako igra bude odmicala, za sada jaka 9/10 ocena.

Igram ovo već nekoliko dana, i moram da priznam da me je igra očarala.
Kao osvedočeni fan Harija Potera, prišao sam igri obazrivo, nisam želeo da se prepustim hajpu.

Imam oko 10 sati u igri, i tek sada su mi se otvorili talenti (kao neki skill tree), i nekako je sve super tempirano, igra te ne zasipa od starta tim stvarima, polako učiš spelove, duele itd. Kombinovanje đija u borbi je odlično, baš su uboli to.

Treba malo vremena (4-5 sati) da klikne igra, ali posle toga postaje baš do jaja. Škola i okoliš su super urađeni, bukvalno mi se dešava da otkrijem neki novi deo
škole na svakih par sati.

Mane za sada su mi manjak sadržaja van škole. Doduše nisam mnogo lutao po mapi, samo do Hogsmida, i po Zabranjenoj šumi. Videću dalje kako igra bude odmicala, za sada jaka 9/10 ocena.

E vidim na xbox neki brutalni sejl pa sam mislio uzmem pa reko da pitam, sta mislis kako ce se cini igra nekome ko nikad nije citao/gledao o HP loru, znam sta je i to al nisam fanatik za serial.

E vidim na xbox neki brutalni sejl pa sam mislio uzmem pa reko da pitam, sta mislis kako ce se cini igra nekome ko nikad nije citao/gledao o HP loru, znam sta je i to al nisam fanatik za serial.
Pa nemam pojma iskreno. Igra se dešava dosta pre radnje iz knjiga i za sada se ne pominje niko od tih likova, tako da što se toga tiče siguran si.
Možda ti bude trebalo malo više vremena da pohvataš šta i kako.
Meni je nekako prirodno sve zato što sam odrastao uz te knjige 🙂
Mislim probaj, ako nije skupo.

S obzirom da sam ove godine čak tri puta otišao u kafanu, žena je odlučila da to presječe i kupila mi Hogwarts Legacy...
Kao neko ko nije u tom svijetu toliko (nisam čitao knjige niti gledao Beasts, pogledao samo main HP storyline filmove) mogu slobodno reći da je igra fantastična (kao one zvjeri)!

Klasičan akcioni RPG sa mnogo dobrim NPCovima i side questovima.
Skoro sam odlučio, nakon FFXVI da uvijek odigram doneke fast run main questova, pa ako je dobra igra, ponovo lagano... ali ovo je prezanimljivo da bi se tako skrnavilo. Svaki side quest je dobra nagrada a exploration mod savršen.

Nema puno komplikovanja, uče se spellovi koji olakšavaju borbu i exploration, potion breeding, harvesting, ma sve što jedan RPG treba imati.

Jako mi se sviđa što se u startu svaki gear mora mijenjati, pa ako imam kapu sa dobrom odbranom a izgleda retardirano, mogu je equipovati a staviti da se ne vidi na liku, it's the little things.

Metla kao mount je hit!

Nemam zamjerke za sada, nakon nekih 15ak sati igranja - 10/10

Back
Top Bottom