• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hi-Fi general tema (vesti, ponude, glasine, saveti )

Dajte predlog za neke BT slušalice sa kablom, true wireless za sebe sam već rešio sa Edifier bubicama ali sad jurim nešto sa kablom za poklon.

Budžet do 100EUR, idealno 70-80.

Hvala unapred. :)

probah juce kod kolege Sonijeve WH-1000XM4 i nisam nesto preterano odusevljen. Super je koliko su lagane, ANC je super fora koja mi generalno nije neophodna, ali reprodukcija zvuka je krajnje osrednja. Tu sam ocekivao mnogo vise od sonija za 300e

probah juce kod kolege Sonijeve WH-1000XM4 i nisam nesto preterano odusevljen. Super je koliko su lagane, ANC je super fora koja mi generalno nije neophodna, ali reprodukcija zvuka je krajnje osrednja. Tu sam ocekivao mnogo vise od sonija za 300e
Ne znam da li je kolega imao namestene ekvilajzere ali dosta poboljsava zvuk kada se nameste.defolt zvuk nije nesto..WH M5 su dosta bolje ali i njima je potrebno namestiti ekvilajzere da bi to bilo to :) ali upravu si ne vredi te pare i po meni

jesi li isključivao anc pri reprodukciji zvuka? svi ti efekti značajno pogoršavaju kvalitet reprodukcije.

mislim da je bio upaljen ANC. probacu sledeci put bez njega

Ja umalo nisam zaplakao prvi put kad sam cuo warcraft 3 temu na xm2, uzeo xm3 malo bolji, dalje nisam isao. Dan, danas sam prezadovoljan. Pricam o overhead varijantama.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

mislim da je bio upaljen ANC. probacu sledeci put bez njega
bilo bi ekstra ako možeš da upališ i app i čačkaš opcije, neko upali onaj clear bass, ili dsee, a u zavisnosti kako ko voli, nekom prija, nekom ne. meni nekako klot najbolje, sa blago podignutim višim frekvencijama na xm4 bubicama npr.

Prodadoh pre neki dan zvučnike za komp (Altec Lansing 2100), pa sam kao zamenu za njih gledao Pebble V3, jer mi se sviđa njihov minimalistički dizajn i što imaju malo kablova (svega dva). I taman da ih naručim, reko' da vidim šta još ima za tu neku cenu do 50-60€ na iPon-u. I tamo videh Sharp HT-SB107 soundbar. Reko' fino izgleda, uklopio bi mi se u setup, šta sad da radim, da li njega da naručim? I onda tako u tom rebusu za šta se odlučiti, iz dubine podsvesti u prvi plan se probi informacija da imam zvučnike iz surround kompleta koje sam kupio pre, pa ima 10-ak godina i koji neotpakovani čame u tami ormara. U pitanju su Jamo S 420 (rear) zvučnici iz S426 HCS 3 5.0 surround kompleta. E sad, kako su u pitanju pasivni zvučnici, nameće se pitanje kako ih povezati sa kompom? Zašto da kupujem zvučnike kad ih već imam, a imam i kablove (Oehlbach) za njih koje sam još tada kupio. Pretpostavljam da mi treba DAC, a ako je tako, koji preporučujete, a da je oko 50-60€ (ako uopšte ima neki koji iole vredi za tu cifru)?

Last edited:
ako bih birao izmedju ova tri para, izbacio bih sigurno edifier jer nema cup, nego naleze na usnu skoljku. a onda bih igrao eci peci pec izmedju JBL i panasonic jer je to u sustini isto sranje koje nije bitno casual korisniku

ako bih birao izmedju ova tri para, izbacio bih sigurno edifier jer nema cup, nego naleze na usnu skoljku. a onda bih igrao eci peci pec izmedju JBL i panasonic jer je to u sustini isto sranje koje nije bitno casual korisniku
Meni deluje da sve tri stiskaju skoljku, ali da taj edi izgleda uzasno. Ja bih mozda JBL od ovoga birao, ali vise na ime nego bilo sta drugo.

Za Philips ne znam, ali za ove Sony mogu da ti utvrdim da dugo traje baterija, skoro 40 sati. Pride 2 godine garancije. qq

Pošto slušam zaista svašta, mogu da potvrdim da metal, rock, jazz i hip hop i elektronika fino zvuče. U suštini što je kompleksniji aranžman i poseduje dosta raznih instrumenata tu sija. Ume ponekada čudno da zvuči kada su akustične pesme u pitanju. Za budžet slušalice sasvim dobro rade posao. Pride staju na glavu lagano, lagane su. Jedino što bih zamerio su dugmići za pojačavanje-utišavanje zvuka, teško je nabosti ih dok si u pokretu i uvek moram da stanem i skinem slušalice.

Last edited:
Ja sam voleo stari zvuk sonijevih slušalica, bio je dosta obojen i pojačanog basa ali je imao toplinu.
Pošto sad slabije slušam muziku ovo bi više radilo za filmove i podkaste.
Mislio sam da nabavim bt sluške ali da ne koštaju kao pola bubrega. Ovo deluje kao fin kompromis.

Back
Top Bottom