Ne znam da li je kolega imao namestene ekvilajzere ali dosta poboljsava zvuk kada se nameste.defolt zvuk nije nesto..WH M5 su dosta bolje ali i njima je potrebno namestiti ekvilajzere da bi to bilo toprobah juce kod kolege Sonijeve WH-1000XM4 i nisam nesto preterano odusevljen. Super je koliko su lagane, ANC je super fora koja mi generalno nije neophodna, ali reprodukcija zvuka je krajnje osrednja. Tu sam ocekivao mnogo vise od sonija za 300e
jesi li isključivao anc pri reprodukciji zvuka? svi ti efekti značajno pogoršavaju kvalitet reprodukcije.probah juce kod kolege Sonijeve WH-1000XM4 i nisam nesto preterano odusevljen. Super je koliko su lagane, ANC je super fora koja mi generalno nije neophodna, ali reprodukcija zvuka je krajnje osrednja. Tu sam ocekivao mnogo vise od sonija za 300e
bilo bi ekstra ako možeš da upališ i app i čačkaš opcije, neko upali onaj clear bass, ili dsee, a u zavisnosti kako ko voli, nekom prija, nekom ne. meni nekako klot najbolje, sa blago podignutim višim frekvencijama na xm4 bubicama npr.mislim da je bio upaljen ANC. probacu sledeci put bez njega
Meni deluje da sve tri stiskaju skoljku, ali da taj edi izgleda uzasno. Ja bih mozda JBL od ovoga birao, ali vise na ime nego bilo sta drugo.ako bih birao izmedju ova tri para, izbacio bih sigurno edifier jer nema cup, nego naleze na usnu skoljku. a onda bih igrao eci peci pec izmedju JBL i panasonic jer je to u sustini isto sranje koje nije bitno casual korisniku