• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hi-Fi general tema (vesti, ponude, glasine, saveti )

U potrazi za dobrim noise-cancelling slušalicama naleteh na XM3. Nadam se da će opravdati očekivanja. :)

753fe0058a1027189e58c84d0c7c6606.jpg
Za tu namenu mozda i najbolje, ne znam kakve su xm4, a i fino sviraju.

Ja imam XM4 i odlicne su.imaju ekvilajzere koji bas menjaju zvuk tako da ima za svakoga kako voli da slusa.XM3 su jako slicne tako da ne bi trebalo da ima vise od 5% razlike u zvuku tako su bar svi na netu pricali

da li pocnu da pritiskaju glavu posle duzeg nosenja ili su konstantno udobne?

Xm3/xm4 kao paket su ok - zvuk osrednji. Overpriced definitivno, mislim da sam pisao ovde negdje.

Ja bas mislim da je zvuk odlican for what it is.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Baš gledam sluške po netu ovih dana i manje više svi se kunu u XM3/XM4 u tom cenovnom rangu. Ako ima nešto bolje za iste pare (ili manje, bože moj) voleo bih da čujem?

Baš gledam sluške po netu ovih dana i manje više svi se kunu u XM3/XM4 u tom cenovnom rangu. Ako ima nešto bolje za iste pare (ili manje, bože moj) voleo bih da čujem?

To je samo mainstream misljenje :) nema tu ozbiljnosti.
Zavisi za sta ti treba, ako hoces feature i noise cancelling odlicne su. Ako hoces zvuk i tu zavisi sta tacno zelis i volis. Meni njihov zvuk je nista spec, bass je jak ali neprecizan - ne odgovara mi. Mene svrbi da uzmem xm4 ali in-ear varijantu, mozda ce mi bolje odgovarati. U tom nekom konzumerskom segmentu Shure su mi se uvijek nekako najvise svidjale za muziku. Nisam audiofil ali vecina reviewera je gola kurcina, shilling TM, masa prati po automatizmu. Bolje prati kanal nekog audio inzenjera za savjete ali opet moras znati sta ti se svidja. Neko izuzetno voli obojen i basom prezasicen zvuk i to je sasvim u redu.

Prvo ova tema nije za raspravu o slusalicama i kupovini njima ok 2 3 posta ali sad je vec previse..a drugo @disturbed pricas gluposti da je zvuk osrednji naravno da ima boljih zvukova i sluski ali da je zvuk meh nije ni blizu..kao sto rekoh ima ekvilajzeri i stvarno menjaju i poboljsavaju zvuk bar za xm4

E sad pošto imamo temu SLUŠALICE bilo bi dobro da bacite neke preporuke šta kupiti u rangu nemam para i šta kupiti u rangu imam para jebo krizu jebo kovid, naravno može kako aktuelno tako i već dostupno duže vreme BRING IT ON

Back
Top Bottom