• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hi-Fi general tema (vesti, ponude, glasine, saveti )

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,134
GF2h4Q.jpg

Ovaj thread je namenjen za postovanje aktuelnih vesti glasina i ponuda o trenutnim i buducim Hi-Fi uredjajima koji ce se pojaviti ili su vec dostupni na trzistu.

Sonova, a Swiss company best known for its medical audio products like hearing aids and cochlear implants, is buying the consumer electronics division of German firm Sennheiser. That means Sonova is taking over Sennheiser’s portfolio of consumer headphones, wireless earbuds, and soundbars, moving into an expanding market for personal audio equipment.

Sennheiser announced it was looking for a buyer for its consumer business in mid-February “amid strong competitive pressure.” Although the company’s consumer products hit record sales in 2019, the firm still lost money with profit margins “under pressure” from global rivals. It cut 650 jobs and said “all options are open” to help the division.

Jako su kul kinezi. Prave odlicne uredjaje za malu lovu, smsl je pandan xiaomiju hahahaha. Kupi smsl deni, veruj mi brt. :D
Ne kupujem ja nista vise barem neko vreme:D

By the early 1990s, the humble compact cassette was starting to show its age. Electronics giant Sony developed what it believed to be the best successor to tape -- but so did a former business partner.

nisam imao pojma za mini diskove kad sam bio klinac, prvi put sam video nesto te velicine kod gamecubeta.

nisam imao pojma za mini diskove kad sam bio klinac, prvi put sam video nesto te velicin
Takodje verovatno kao i vecina nas na ovim prostorima :)

Zapravo vidim da mogu jos uvek mini disk pleyeri da se nadju u Japanu

Novi bezicni sistem od Sonija [moze da se nakaci bezicni sub [good] i da se kabelom nakaci na Sony televizore za center chanell [bad]] je izgleda pun pogodak, samo sto naravno nije cheap. Veoma mali processing box barata sa svim kodecima a signal dobija iskljucivo preko arc/earc HDMI-a.

Atmos - 1800$ bez centra i sub-a.
Mislim da u tom rangu imas svasta da uzmes.
Pogotovo sto tradicionalniji Atmos setup mozes da nadogradis, a ovo bas i ne.

Yup za te pare moze svasta, mada najveca prednost ovoga je lakoca instalacije.

Izgleda da je ovo OK resenje za odlican zvuk kod korisnika koji nece da uopste nauce ista o full modularnim audio sistemima, a nece da koriste soundbar.

Mislim da bi eliminacija razvlačenja kablova bila veliki plus za mnoge, a bolje je od soundbara. Čini mi se da je ovo no-brainer za ljude koji neće da se cimaju, a imaju para.

Iz cista mira mi je upravo crkao desni zvucnik na MH-751 slusalicama. :( Kupljeno u aprilu 2020 sa Tehnomanija sajta.

Koje su mi sanse da ce mi zameniti sluske/vratiti pare? :D Koliko vidim nemaju taj model vise na stanju.

Iz cista mira mi je upravo crkao desni zvucnik na MH-751 slusalicama. :( Kupljeno u aprilu 2020 sa Tehnomanija sajta.

Koje su mi sanse da ce mi zameniti sluske/vratiti pare? :D Koliko vidim nemaju taj model vise na stanju.
Zamena ravna nuli sto se tice para verovatno ce ti vratiti ili ponuditi neku zamenu u tom cenovnom rangu.

Update.

• Slusalica crkla 17. novembra.
  • 18. novembra sam na brzaka na gigatron sajtu uzeo nov MH751 da imam sluske dok se ne resi reklamacija. Stigle su 2 dana kasnije.
  • 19. novembra sam shibnuo email tehnomaniji, odmah su mi napisali da odnesem slusalice i kopiju ugovora na daljinu do najblize tehnomanija/winwin radnje da zapocnem proces reklamacije.
  • 22. novembra sam skoknuo do kulskog winwin-a i predao sve, istog dana su mi na mail poslali ticket number sa trackingom na korisnickapodrska.com
  • Juce 30. novembra mi je stigla email potvrda je reklamacija prihvacena.
  • Danas 1. decembra su mi preko emaila ponudili ili pare ili zamenu za jeftiniji/skuplji uredjaj posto na stanju nemaju MH751. Samo sam im poslao link ka PS5 Pulse 3D slusalicama, i sat-dva kasnije mi je stigla potvrda da ce uredjaj biti poslat na moju adresu i da postaru treba da doplatim razliku u ceni.

Sve u svemu, bas nemam zamerke. Sve je reseno sa par email-ova, i cak je njihova provera reklamacija prosla brzo. Svakako sam planirao da uzmem Pulse 3D, tako da sam igrom slucaja sad zavrsio sa dve potpuno nove slusalice.

@Teoreticar

Molba da mi napišeš opet model monitora koje si mi bio preporučio na ex forumu.
Počeo je da mi zuji jedan zvučnik pa je izgleda sada stvarno došlo vreme da se ponovim.

Back
Top Bottom