• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

Ja iskreno ne bih radio upgrade ove godine osim ako ne možeš solidno prodati postojeću ploču, cpu i ram.
Misliš li da cijene neće značajno skočiti u narednom periodu?

@SteamWolf
10400f je ovdje u CG oko 160 eura.
11400 je 235 eura a verziju bez integrisane graficke jos uvijek nisam ni vidio u ponudi.

Samo su graficke neralno poskupele. Situacija sa CPU-ovima se smirila, mogu da se nadju.

Ja iskreno ne bih radio upgrade ove godine osim ako ne možeš solidno prodati postojeću ploču, cpu i ram.
Slazem se.

Hvala svima na savjetima! Sacekacu narednu generaciju onda jer mi uopste nije hitno.

Inace situacija sa procesorima je trenutno odlicna. Prvo je AMD sa Ryzenima ucinio sjajnu stvar i time natjerao Intel da izbaci jeftinije procesore. Rezultat je da se mogu kupiti dobri procesori po znatno povoljnijim cijenama nego ranije. 10400f za 160 eura? LOL. Da nije Ryzena kostao bi preko 300 eura.

A što ne uzmeš 4790K? Dobio bi ok boost dok čekaš sledeću godinu a nije neka investicija.

Ne bas. Za danasnje igre mu nije problem 300Mhz gore-dole, nego 4 jezgra.

A što ne uzmeš 4790K? Dobio bi ok boost dok čekaš sledeću godinu a nije neka investicija.
Tesko da bih ga nasao ovdje u CG. Osim toga meni razlika izmedju ta dva procesora ne znaci mnogo.

Mislim da jeste. Postoji i broadwell serija ali te procesore nikad nisam vidio (rijetki su). Na stranu sto ni ne znam kakvi su u igrama. Uglavnom kada budem radio sledeci upgrade prelazim na novu platformu.

Makni se sa quadcore-a kad stignes, i bices miran jos dugo.

Planiram prodavati 4790K. Koliko je realno da dobijem/trazim za njega?

Ja bih kupio PS5,bukvalno koliko graficke cene skacu za te pare nadjes i switch i ps5.

Cestitam na premiji, sad si sigurno bogat! :D
Ma jok, nisam alav, lol. Samo sam za 3 godine staru graficku kartu dobio onoliko koliko sam je platio 350e. Predvidjam pad cijena pred kraj godine a do tada necu ozbiljno igrati, osim ako ne legne PS5 ;)

Back
Top Bottom