• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

nije toliko stvar ni u temperaturama, pozitivan pritisak ti omogućuje minimalu akumulaciju prašine unutar kućišta, a znamo svi koliko prašina utiče na termalne performanse :)

preporučio bih ti da kreneš ovako, pa da dodaš ako baš nisi zadovoljan temperaturama. makar se uveri da intake ventovi rade na većem rpm-u od outtake.
Ovo mi je konfiguracija fanova.For the case fans i'm planing to have 3 140mm on front intake 3 140mm exhaust on top and 1 exhaust 140mm on rear.1 140mm on the bottom intake a kuciste mi je Phanteks Enthoo 719 a fanovi su MasterFan MF140R ARGB

Last edited:
Ovo mi je konfiguracija fanova.For the case fans i'm planing to have 3 140mm on front intake 3 140mm exhaust on top and 1 exhaust 140mm on rear.1 140mm on the bottom intake a kuciste mi je Phanteks Enthoo 719 a fanovi su MasterFan MF140R ARGB
onda rpm jači na intake obavezno

onda rpm jači na intake obavezno
Hvala puno sto pokusavas da mi pomognes :) Povecacu RPM(max je 1500) Al imam jos jedno pitanje ako nije problem.Bas danas iskrsao.Narucim ja sa KP kabal ARGB 5V 3Pin Extension Cable,i lik mi posalje 12v 4Pin.I sad ako bih ja odsekao 1 pin da li bi on postao ARGB 5V 3Pin ili ipak ne bi?Hvala na odgovoru

Stigao mi je danas MX Master 3 i nisam siguran da mi se mis svidja.
Odlicno je sto se brzo puni i sto baterija bas dosta drzi.
Oblik je...onako. Za moj ukus previse glomazno, G602 mi je bolje lezao u ruci.
Levi i desni klik su bas glasni i rade odlicno, ali je pitanje sta ce biti za par meseci/godina. Srednji klik je fenomenalan.

Back/forward bas dobro rade, a ovo posebno task dugme je toliko sitno da nisam ni primetio da postoji.
Dobre su ove fore sa specificnim profilima za aplikacije. U Teamsu recimo na back/forward mogu da palim/gasim audio/video.
Horizontalni skrol sam slabo koristio, meni verovatno nece mnogo znaciti.

Ono sto je najveci problem je mouse wheel. Iako postoje dva razlicita moda, nijednim bas nisam zadovoljan.
Deluje mi da je skrol mnogo brzi kada se skroluje nadole, sto mi bas smeta. Desavaju se i situacije gde se skrol desi iako to ne bih ocekivao.
Malo sam guglao i izgleda da dosta ljudi ima ove probleme, jer je Logitech promenio mehanicke delove u odnosu na MX 2s.
Moguce da je samo potrebno da prodje neko vreme i da cu uspeti da se naviknem.

Placen 85e preko KP, u radnjama je 13-14k.

Last edited:
Šta je korektna opcija za m2 sistemski SSD?

Razmišljam se ili neki m2 ili Samsung 870evo kao Sata varijanta. Uzeo bih 1TB.

neko je ranije pominjao A-DATA SSD XPG SX8200 Pro

Ako nisi gadljiv na Gen3 SSD, onda je 970 Evo Plus dobra opcija.

Adata je krajem prošle godine na kvarnjaka napravila izmene na tom ssdu, ubacili su mu sporiji nand i stariji kontroler tako da pod istim imenom prodaju lošiji proizvod

Back
Top Bottom