• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Jedna od meni najvecih mana RT-a je ovo "kjucanje" povrsina koje mi toliko ogavno izgleda da nemam reci, DLSS 4 je malo smirio sliku u vecini RT igara, a sada je 4.5 ponovo povecao te artefakte, ali ako u samim igrama iskljucite njihov denoise filter dobijamo sliku koja je bolja cak i od 4.0 DLSS-a lol E sad jebemu ko ce se jebati sa tim rucnim editovanjem u svakoj igri, u nekim mozes lako iskljuciti u nekim bas ne :/

Evo poredjenja u SH2, bas je ogromna razlika. (na slici se vidi razlika u ostrini, ali u video snimku se vidi skoro potpuni nestanak tog igranja piksela :D).

PS
Ultra performance sa ovim L presetom je lud, bas fantasticno izgleda ako se koristi u 4k. Sa 720p na 4k magija :D U 1440p se moze koristiti, ali nije bas idealno.

4aHidlC.jpeg

Last edited:
Odlican misonja! Ovo bi valjalo posedovati
Jako mi se dopada oblik, a i velicina. Bedak je sto je beo, brzo bih ga ugovnao. Cena je problem, ali, ako je verovati opisu, deluje kao da vredi toliko.

Odlican misonja! Ovo bi valjalo posedovati
Polako, krenuće invazija HITS miševa, pogotovo kineskih proizvođača, kao što je to sad slučaj sa hall effect, a polako kreće i sa TMR tastaturama. Ranije su bile samo Wooting i SteelSeries Apex Pro, a sad je gomila HE tastatura, a neki modeli su prilično povoljni. Ne bih da budem early adopter novih tehnologija, biće i ovde unapređenja u narednim modelima, a pritom mi se ni ne sviđa ovaj dvobojni izgled. Oblik i veličina su Superlight (2), tu nema šta drugo da se kaže.

Ma ljubomorne duse mogu da banuju ovakav delux tech. Ne vidim zbog cega ban? Zbog delaya kod klika sto je ovde drasticno manji.pihhh

Zbog rapid fire. isto kao što se banuju korisnici tastatura sa SOCD ili tako nešto opcijom kada je uključena

Upravo to, kao recoil na pravom oruzju, imerzija na max ;)
Pa ga drzi jace, kao sto bi i pravi pistolj ;)

Back
Top Bottom