).
U 1440p se moze koristiti, ali nije bas idealno.
Jako mi se dopada oblik, a i velicina. Bedak je sto je beo, brzo bih ga ugovnao. Cena je problem, ali, ako je verovati opisu, deluje kao da vredi toliko.Odlican misonja! Ovo bi valjalo posedovati
![]()
Logitech Pro X2 Superstrike Review: A Must-Have Mouse for Competitive Players - IGN
Logitech's X2 Superstrike mouse was developed for pro players - but do its haptic inductive clicks work well for casual gamers too? IGN investigates Logitech's latest ultra-light.www.ign.com
Ja imam slican Logitech, isto beo, nista mu ne fali i dalje drzi belu boju, ko AppleBedak je sto je beo, brzo bih ga ugovnao
Mislim da ce kod nas biti oko 200-230eJako mi se dopada oblik, a i velicina. Bedak je sto je beo, brzo bih ga ugovnao. Cena je problem, ali, ako je verovati opisu, deluje kao da vredi toliko.
Polako, krenuće invazija HITS miševa, pogotovo kineskih proizvođača, kao što je to sad slučaj sa hall effect, a polako kreće i sa TMR tastaturama. Ranije su bile samo Wooting i SteelSeries Apex Pro, a sad je gomila HE tastatura, a neki modeli su prilično povoljni. Ne bih da budem early adopter novih tehnologija, biće i ovde unapređenja u narednim modelima, a pritom mi se ni ne sviđa ovaj dvobojni izgled. Oblik i veličina su Superlight (2), tu nema šta drugo da se kaže.Odlican misonja! Ovo bi valjalo posedovati
![]()
Logitech Pro X2 Superstrike Review: A Must-Have Mouse for Competitive Players - IGN
Logitech's X2 Superstrike mouse was developed for pro players - but do its haptic inductive clicks work well for casual gamers too? IGN investigates Logitech's latest ultra-light.www.ign.com
Odlična za competitive play ukoliko želiš da budeš banovan.
Ma ljubomorne duse mogu da banuju ovakav delux tech. Ne vidim zbog cega ban? Zbog delaya kod klika sto je ovde drasticno manji.pihhh
Kad naprave forcefeedback na misu, nek se jave.