• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Znaci novi transformer model je toliko dobar, da u sirotinjskom performance prikazu, daje bolju sliku nego najbolji quality mode u transformer 1, ako sam sve dobro ispratio?
Bolja slika, ali nesto nizi fps nego sa proslim transformerom.
Ako je tako, onda ne mogu ni zamislim kako najjaci (quality) mode na transformer 2 izgleda...

Znaci novi transformer model je toliko dobar, da u sirotinjskom performance prikazu, daje bolju sliku nego najbolji quality mode u transformer 1, ako sam sve dobro ispratio?
Bolja slika, ali nesto nizi fps nego sa proslim transformerom.
Ako je tako, onda ne mogu ni zamislim kako najjaci (quality) mode na transformer 2 izgleda...
Mozda je to taj "misticni" mode za koji Revan kaze da izgleda bolje nego native.

Ne kontam zasto nema nesto izmedju performance i ultra performance, sa ovim novim dlss-om bi taman bilo. Svaki nivo je spustanje reze za ~8% jedino na ultra performance reza ode za citavih ~16% dole.

Quality (66.7%), Balanced (58%), Performance (50%), and Ultra Performance (33.3%)

Bez problema bi se uglavio tu jos jedan mod, pogotovo kada je 4k output u pitanju.

Pa sam postavis koji god % ti odgovara.

FUIwA0O.png

U ovoj jednoj igri, Daniel Owen misli da u 4K output-u da je DLSS 4.5 Perf slican sa FSR4 Quality, i da je DLSS 4.5 Ultra Perf slican sa FSR4 Perf [with some tradeoffs].

Do kraja meseca verovatno ce HUB/DF da urade svoja full poredjenja.

Sta je ovo, prosao 13-ti, a nvidia nije jos izbacila zvanicne dlss 4.5 drajvere, ne mogu da nadjem info zasto kasne, mora da imaju nekih problema...

Back
Top Bottom