• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

RADEON-RX-7900-1.jpg

AMD-RADEON-RX-7900-XTX-PCB-1200x675.jpg

RADEON-RX-7900-3.jpg

RADEON-RX-7900-2.jpg

Leakovao je i prvi 4080 review. Sutra/prekosutra bi trebala biti navala 4080 opisa, graficka stize u radnje u sredu.

Što bih spremao išta kad me 3060Ti super služi. Na kraju krajeva, 4080 će vjerujem relativno brzo pasti na 1000€ što nije strašno.

Prvi screen je bio moja nocna mora skoro dve i po godine. Verovatno bi trajao manje taj razmak, da nisam bacio veci akcenat na studije.

Krenulo kada sam bio nede na pola Alan Vejka(leto 2012). Povremeno sam pokusao par stvari nakon AW i malo cemu sam istrajao i to su uglavnom bile krace igre, ubijalo je momentum.

Rekao bih da se uskoro vratiti crvenima. Merkam neko vreme RX 6750 XT

secam se fino alan wake-a, imao sam 295 a igra nije bila podrzavala sli, prodao 295 i uzeo 6850, igra je radila buttery smooth.
uvek dodju na red amd drajvera, nikad nisam imao problema sa njima, jedino ako nabijen oc pa puknu, ovako ne.

Zadnji Radeon koji mi je bio top je bio 5850. Nakon toga sve gore od goreg po pitanju stabilnosti i kompatibilnosti...

Jedini Radeon koji sam imao je 3850. Bila je 2008. godina. Desavalo se ponekad ovaj error sto je Omega okacio. Nije cesto. Al cuo sam da je neki ljudi imali vece probleme od mene. Hvalili su 4850 kada je izasala, bila je dobra karta. Zatim na forumima sam vidio da su neke 5700XT dostizale velike temeperature (oko 90, dok moja 1080 Ti FE nikad ne prelazi 83). Nvidia za mene narocito sada zbog RTX i DLSS. Ali im zelim dobru konkurenciju jer ako je ne bude odoše cijene još više.

Back
Top Bottom