• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Mislim nema logike, jer ako je to stara cena, pa se obnavljao oglas i ostala ta cena, to bi znacilo da je nekad bila za te pare,
Jedino ako ne mislis na to da su namerno stavili nisku cenu da bi bili na vrhu liste, kad poredjas na najeftinje... aj provericu i ja sam dal su te cene, pa javljam.
Ja sam kupio slusalice steelseries(nazalost su pokvarene)po ceni oko 230e a u oglasuje stajala cena 210e i lik nije menjao cenu zadnja 3 meseca a oglas njegov je bio najeftini.tako da to sto pise sto se cene tice moze da ne bude prava cena nego hoce da privuku musterije da im gledaju oglas i kupe proizvod

Proverio sam i ja sve te oglase, niko je nema na stanju, nema za te pare, od 650e (Zotac), pa navise, 670, 690...
Zasto ne kupis 3060Ti, nije neka razlika u performansama u odnosu na 3070, slabija jeste nekih 20% u nekim igrama a u nekim i manje, ali opet jeftinija je za 200e?

Zasto ne kupis 3060Ti, nije neka razlika u performansama u odnosu na 3070, slabija jeste nekih 20% u nekim igrama a u nekim i manje, ali opet jeftinija je za 200e?
Ne treba mi, ovo sto imam da igram narednih godinu dana leti na mojoj 1070, a onda cu ipak uzeti novu generaciju, 4070 ili 4080, u zavisnosti koja od njih bude za 750 evra, koliki mi je budzet.

a4mizq.gif

Pa ovo ispade skroz OK na kraju?

Plus što će sigurno ubrzati još malo kroz drivere.

20% da je jeftinija bio bi super deal. Generalno ok je ispalo na kraju za prvi gen.

Pa koliko sam video MSRP od A750 je 30-40$ manji od RTX3060 a brža je karta?

Svakako ne bih uzeo da se igram beta testera i da je 50% jeftinija ali mislim da je dovoljno OK da unese neke promene na tržište.

A750 je konkurent 3050-ici, rastura je samo tako u aktuelnim igrama. :)

Samo jos da srede DX9...

Last edited:
Na tosteru se može igrati 'out of the box', a za samo $1320 više 4090 služi kao fensi ukras. :ROFLMAO:

Back
Top Bottom