• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Intel Arc serija je poslata recezentima, krajem iduce nedelje se ocekuju prvi opisi a sama prodaja pocinje 12og oktobra kada i 4090rtx stize u prodaju.

Mini walkthrough kroz RTX Remix

PS. Jedva cekam da se modderi uhvate Fallout New Vegasa i ovog alata :D

Ovi rudari nisu normalni, drze cene polovnih, koliko kostaju nove, tipa za 550e - 590e traze za polovan rtx 3070, a toliko kosta nov, smejurija!

Ovi rudari nisu normalni, drze cene polovnih, koliko kostaju nove, tipa za 550e - 590e traze za polovan rtx 3070, a toliko kosta nov, smejurija!

Pa ne koštaju kod nas toliko, sad gledam oko 700e najniža nova na KP a uglavnom su oko 800e, u prodavnicama najniža oko 800e.

Najgore je što ide sezona praznika pa će se rudarske kartice prodavati u svakom slučaju zbog veće potražnje,
tako da nisam optimista što se tiče nekog većeg pada cena do kraja godine, možda oko 10-15% u odnosu na trenutne na KP.

Gainward 3070Ti imate za 710e a 3060Ti vec za 450e. Po meni su to jos i ok cene za nove kartice, ocekivati 3070 na 300e i tako to, u snu samo moze. Narucio sam danas jednu Manli 3060Ti, javljam kad stigne kakva je, nova je jbm mu. Mislim da ispod toga nema a kartica je rame uz rame sa 3070, a za 3070 polovne traze 550e sto je apsurd.
Ne bi trebalo da bude rast potražnje na zimu, zima je obično period kad sve pada i svake godine je tako bilo što se tiče kripta, pa ne vidim nijedan razlog da ni ove ne bude a sve je 5x gore nego inače što je bilo

Najjeftiniji 3070 je 580e u nemackim radnjama. Kod nas najjeftiniji 735e.

A na KP-u ima par polovnjaka za 500e bez garancije, i par za ~550 sa pomalo domace garancije.

Jel si proverio?

Evo ima ih i za 590e, jel i to ista prica?

Screenshot_1.png

Mislim nema logike, jer ako je to stara cena, pa se obnavljao oglas i ostala ta cena, to bi znacilo da je nekad bila za te pare, uglavnom je slucaj da je cena veoma visoka kad se automatski obnavlja oglas, a ne niska.
Jedino ako ne mislis na to da su namerno stavili nisku cenu da bi bili na vrhu liste, kad poredjas na najeftinje... aj provericu i ja sam dal su te cene, pa javljam.

Back
Top Bottom