Bilo tamo 2004-2005 je mogla za 200$ da se uzme dobra karta
Kako stoji AMD trenutno? Mozda oni mogu da ponude nesto za 400-500$ ?
Ne, DLSS 3 je zasnovan na dodatnom hardveru koji moze da generise potpuno nove frejmove, nezavisno od rada engine-a. Motion interpolation is back!mrzi me da sad kopam po netu pa da pitam ako neko zna..da li ce "bedna" 30 serija moci da podrzi DLSS 3?
U principu, 4070Ti su preimenovali u entry level 4080. Tokom ove generacije verovatno nece izbaciti 4070Ti, nema potrebe.Znaci ustvari 4070 su samo preimenovali u taj novi 4080.
To verovatno znaci da ce i novi 4070 biti stabiji nego sto bi trebalo po nazivu da bude?
Meni su te mid karte uvek najzaniljivije zbog mogucnosti da ih jednom stvarno i kupim![]()
4090ka je usla u mass production jos sredinom jula, krajem avgusta je tek pocela 4080ka da se pravi. GamerNexus je rekao jos pre 20ak dana da je video 4090ku uzivo (verovatno kod nekog aib partnera).Cudo da DF vec ima kartu.
NVIDIA GeForce RTX 4090 Ti | AD102-450-A1 | 48 GB |
Inace, evo opisa za RTX Remix
Inace, evo opisa za RTX Remix
Znači N64 i Everdrive da se pripremi.Gaming iskljucivo ispod 20fps
bukvalno ima da grme modovi za jedno pola godineOvo i DLSS 3.0 su mi najveci highlight serije 4xxx.
Da, to malo brine, sto uopste nisu pokazali raw power...Problem je naravno sto su u ovoj prezentaciji prikazali najveci napredak samo dok su opisivali DLSS 3. Sta je sa igrama bez DLSS-a?
Bice dugacko cekanje do nezavisnih opisa.