• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Ne znam, moji utisci su potpuno drugaciji a tada sam imao dosta karti kod sebe pa sam testirao. E sad, da cekam 2-3 godine da neko ispegla drajvere pa da vidim neki benefit, neka hvala.

Ne znam, moji utisci su potpuno drugaciji a tada sam imao dosta karti kod sebe pa sam testirao. E sad, da cekam 2-3 godine da neko ispegla drajvere pa da vidim neki benefit, neka hvala.
Slazem se.

Nisam mislio na "peglanje drajvera", nego na sredjivanje-poboljsavanje performansi u igrama kroz drajvere.

• Ryzen 7 6800U / 16GB RAM / 128GB SSD: 899 USD (50 units, Indiegogo)
  • Ryzen 7 6800U / 16GB RAM / 1TB SSD: 999 USD (Indiegogo), 1159 USD (Retail)
  • Ryzen 7 6800U / 32GB RAM / 1TB SSD: 1199 USD (Indiegogo), 1359 USD (Retail)
  • Ryzen 7 6800U / 32GB RAM / 2TB SSD: 1299 USD (Indiegogo), 1459 USD (Retail)
  • Core i5-1260P / 16GB / 1TB SSD: 999 USD (Indiegogo), 1159 USD (Retail)
  • 4G LTE modem: 79 USD (Indiegogo), 89 USD (Retail)
  • Customized M.2 2230 1TB SSD: 139 USD (Indiegogo), 145 USD (Retail)
GDP-WIN-MAX-2-3.jpg
GDP-WIN-MAX-2-1.jpg

The competition from new AMD RDNA2 powered handheld console is not a problem for Valve. On a contrary, the company has reached out to GPD with a proposal to optimize Steam OS system for their console, a more powerful one. 💪

Nisam mislio na "peglanje drajvera", nego na sredjivanje-poboljsavanje performansi u igrama kroz drajvere.

Whateva :) You say tomato I say potato. It's the same thing. (Ali G).
Poredim uredjaje u datom momentu. Ne sporim da je nekome bitno, samo meni nije od nikakvog interesa takav pogled na stvari. Pogotovo sto dosta nas sad prica retrospektivno, u tom trenutku vecina bi se odlucila za 1060 a to i brojke govore.

Ja sam sa RX480 prešao sa 1060 6GB, jedan od boljih 'sidegrade-ova' koje sam napravio. Jedino što je izgledom referentna 480-tka bila vrh, i ostala tbh.

Whateva :) You say tomato I say potato. It's the same thing. (Ali G).
Poredim uredjaje u datom momentu. Ne sporim da je nekome bitno, samo meni nije od nikakvog interesa takav pogled na stvari. Pogotovo sto dosta nas sad prica retrospektivno, u tom trenutku vecina bi se odlucila za 1060 a to i brojke govore.
To je njihov najveci problem lutrija (oko drivera/optimizacije/featuresa), kod Nvidije je uglavnom manje vise to sto predstave to platis dobijes i nema razmisljanja, cekanja/nadanja itd. Sve je day1 ready.

Raspad sistema, znaci ako nas amd ne spasi od nvidia, nece niko :(
Bice Intel dobar za par godina imaju novca za R&D gomilu toga prave inhouse (mass proizvodnju cipova od 2024te). Bice cool oni ne sekiram se ja za njih.

brate i dan danas teraju ovaj ubogi va panel i to jos predstavlja kao neko cudo.
oled ili teraj se, 4k i 144hz dovoljno, hdr naravno, ali onaj pravi.

edit

takodje trese se ko lud, traze tolke pare, a nisu mogli da stave neki kvalitetniji stand koji ce da spreci ili bar ublazi wobble.

Last edited:
Intel je krenuo da lagano promovise najjace Arc graficke, A750 je ~10% brzi od RTX 3060.

A750 i A770 stizu u prodaju "uskoro".

Back
Top Bottom