Ovo sto sam okacio je nova kartica, nije polovna ili iz rudnika da ne bude zabune, a takvih oglasa na KP ima kolko oces, doduse taj je najeftiniji, ali u rasponu do +50 evra, ima da se nadje jos dosta oglasa, valjda je neki i imaju na stanju, ne znam, nisam proveravao, ali sigurno je da cene idu dole vec mesecima, sad su cene u inostranstvu blizu MSRP-a, za neke cak i ispod, tako da i nase trziste je konacno to pocelo da prati, doduse jos uvek kasnimo i dalje smo osetno skuplji nego sto su cene u svetu, ali bice i kod nas, samo sa zakasnjenjem.
Ja svakako ne zurim, cekao sam do sad, tako da mi nije problem da sacekam novu seriju, jer zelim da uzmem karticu nove generacije, ako cene za njih ne budu lude, a ako budu, sacekacu dok ne padnu, jer sad imam stvarno gomiletinu igra da igram, koje lete na mojoj 1070, cistim backlog, tako da imam bas puno naslova za preci, tako da mi nije problem da sacekam i godinu dana, ali ako izadju tamo negde za novu godinu i ako cena bude ok, uzecu vec tad.