• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Masis poentu, sada pricamo o rudarenju, a ono je faktor samo zadnjih nekoliko godina i ograniceno je samo na graficke.

Baš baš fina cena za Ti model, ali opet im ne dam ni dinar dok ne vidim novu seriju.

Both AMD and NVIDIA are revising their TSMC orders, reports DigiTimes. The website citing their industry sources claims that Apple, AMD and NVIDIA all wish to change their orders. AMD reportedly wants to lower its 7/6nm wafer orders while NVIDIA is now facing a problem of over saturated GPU market and possibly lower demand for next-gen GPUs.

Zaleću se ljudi ko blesavi... Ja sam sad u dilemi sta uzeti za gejming , da li čekati oktobar/novembar ili uzeti 6950 xt za 1100e, ta me nekako vuce najvise.. trenutno sam bez grafičke pa ne znam dal ću izdržati samo sa Switchom do jeseni XD

Ma ja cekam seriju 4xxx, teorije nema da cu da ti lovu za seriju 3xxx ili 6xxx cak i po MSRP ceni. Ako nisam do sada uzeo nece mi faliti nista da se strpim jos 3-4 meseca. Ionako nista pametno ne izlazi ne znam ni sta bi igrao.

Ma ja cekam seriju 4xxx, teorije nema da cu da ti lovu za seriju 3xxx ili 6xxx cak i po MSRP ceni. Ako nisam do sada uzeo nece mi faliti nista da se strpim jos 3-4 meseca. Ionako nista pametno ne izlazi ne znam ni sta bi igrao.
I to što kažeš, sve uglavnom je za 2023.god

I to što kažeš, sve uglavnom je za 2023.god
Realno ja sam hteo 3080ku da pazarim na pocetku samom da bi odigrao Cyberpunk 2077 kako dolikuje, medjutim pocelo je ono divljanje sa kriptom pa sam odigrao CP2077 na ovoj trenutnoj kako tako jbga. Ove godine sam planirao da uzmem seriju 4xxx i da odigram Stalker 2 ali medjutim igra je pomerena za 2023cu tako da ono :D

Ja sam za kupovinu ali samo kad se cijene ustabile. Svi u lancu kripto->preprodavac->proizvodjac treba da se smire i budu kaznjeni. Meni bi savrseno palo da potraznja za 4xxx bude nikakva a saturacija sa 3xxx da bude ogromna i da sve bude bagatela. Ne da bih ja ustedio nego da bi se svi malo uozbiljili. Tada bih mozda i imao neke nade u covjecanstvo :D

Zaleću se ljudi ko blesavi... Ja sam sad u dilemi sta uzeti za gejming , da li čekati oktobar/novembar ili uzeti 6950 xt za 1100e, ta me nekako vuce najvise.. trenutno sam bez grafičke pa ne znam dal ću izdržati samo sa Switchom do jeseni XD
Gde ima 6950XT za tu lovu?

Dvojku i igram, more of the same ali bolje :)

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom