Od starta je bilo jasno da je taj model vestacki dodat samo da bi odrzali visoku cenu cele serije.Ouch - https://www.techradar.com/news/rip-rtx-3080-12gb-you-shouldnt-have-existed-in-the-first-place
Lepo ja rekoh čekajte![]()
![]()
Nisu ove cene realne, pitao sam bas ovog lika, kaze nema ih. Mogu da sopaju sta god oceView attachment 5354
Mmmm bebo
a pre samo mesec/ dva, obican 3070 je bio 760 evra, a sad je 3070 i to Ti verzija, samo 620 evra i nastavlja da pada.
Bilo je i za manje para ovih dana otisle su odma. Par puta za po 500e doduse iz rudnika.Nisu ove cene realne, pitao sam bas ovog lika, kaze nema ih. Mogu da sopaju sta god oce
I to što kažeš, sve uglavnom je za 2023.godMa ja cekam seriju 4xxx, teorije nema da cu da ti lovu za seriju 3xxx ili 6xxx cak i po MSRP ceni. Ako nisam do sada uzeo nece mi faliti nista da se strpim jos 3-4 meseca. Ionako nista pametno ne izlazi ne znam ni sta bi igrao.
Realno ja sam hteo 3080ku da pazarim na pocetku samom da bi odigrao Cyberpunk 2077 kako dolikuje, medjutim pocelo je ono divljanje sa kriptom pa sam odigrao CP2077 na ovoj trenutnoj kako tako jbga. Ove godine sam planirao da uzmem seriju 4xxx i da odigram Stalker 2 ali medjutim igra je pomerena za 2023cu tako da onoI to što kažeš, sve uglavnom je za 2023.god
Sudeci po leakovima launch ce biti sledeci : kraj sept. 4090, kraj okt. 4080, kraj novembra 4070 itd...Samo da ne odlože izbacivanje 4xxx
Gde ima 6950XT za tu lovu?Zaleću se ljudi ko blesavi... Ja sam sad u dilemi sta uzeti za gejming , da li čekati oktobar/novembar ili uzeti 6950 xt za 1100e, ta me nekako vuce najvise.. trenutno sam bez grafičke pa ne znam dal ću izdržati samo sa Switchom do jeseni XD
igretina. doduse nisam probao jos uvek dvojku ali kec je chef's kissali radi rogue legacy i na 970