• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Slazem se, mada ja nikad nisam bio ''TOP'' :p Vec kulturni FULL HD (a redovno sam se ''češljao i kao HD'' momak sa grafama od oko 250e...Kao nekada 4850 i slicne.... Takva komparacija moze, jer i tosteri su zakucani bili na 30FPS...Kartice u tom MED rangu su to lako savladavale...

Da...uskoro cemo znati! Zbog par stvari koje sam naveo u drugoj temi....Bar itr ce imati grdnih problema...I ako bitcoin vrati stare cene.... Sto nama resava probleme...

Majning dip/pad sta god ce ublaziti cene mnogo ali i dalje ostaje problem sa nedostatkom cipova plus ogromna inflacija koja divlja vec duze vreme i nece se zaustaviti jos neki duzi period sigurno.

Ok...ali vidim da su moji prijatelji jako nezadovoljni zagusenjima na mrezi....I ako sve bude kul, znas koliko treba da se stvori 2.0 i pokrene? Tako da sam skontao da ih najvise boli glava zbog toga... Ovaj pad vrednosti + struja ce tek da divlja sa cenom ...ulaganja su ogromna.... -i da ne pominjem te inpute...nije im sjajna buducnost!

Ok...ali vidim da su moji prijatelji jako nezadovoljni zagusenjima na mrezi....I ako sve bude kul, znas koliko treba da se stvori 2.0 i pokrene? Tako da sam skontao da ih najvise boli glava zbog toga... Ovaj pad vrednosti + struja ce tek da divlja sa cenom ...ulaganja su ogromna.... -i da ne pominjem te inpute...nije im sjajna buducnost!
Slazem se ali opet ima dosta i drugih faktora koji ce i dalje uticati na cenu, treba dosta vremena da prodje da bi se vratilo na neki pristojan nivo. Al dobro nisu samo graficke problem otisla je cena svega u nebesa.

hqdefault.jpg

Back
Top Bottom