• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

3080,3080 12gb, 3080 Ti ovo jos nisam video :D ja mislim da ce s40 biti krajem ove god mozda gresim nisam siguran
Septembar kao i do sada, sto se tice perfomansi bice leap oko 40% u odnosu na proslu seriju.

4070 egal sa 3080ti klasika...

Trenutno kod nas najjeftinija RTX 3080 koja nema blower cooler kosta ~2150e. Totalno preterivanje.
L8lrn2N.png

Toliko je velika cena, da bi odbio i da kupim RTX 4080 graficku koja je 50% brza od 3080 za te pare. Pa i da je 100% brza, cena je van dometa bilo kakvog normalnog kupca.

Suludo je svakako nema sta dok se ne smiri ovo sa majningom i cipovima nema teorije da ce ista bolje biti za pola godine kad budu teasovali seriju 4xxx.

Ne bih dao za graficku vise od 400e +dodam na to vrednost moje polovne.

Bila bi fora da su ovo gore na slici cene u evrima, onda bi bilo lepo i kako treba :D

Trenutno kod nas najjeftinija RTX 3080 koja nema blower cooler kosta ~2150e. Totalno preterivanje.
L8lrn2N.png

Toliko je velika cena, da bi odbio i da kupim RTX 4080 graficku koja je 50% brza od 3080 za te pare. Pa i da je 100% brza, cena je van dometa bilo kakvog normalnog kupca.
Dal su to globalno cene ili samo kod nas? Pošto je kod bas nararvno sve skuplje...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

L8lrn2N.png

To je prilicno skupo da,kod mene u RS su RTX 3080 TI toliko,a za obicnu bez TI oznake kostaju oko 1.600 do 1700e.
Prije neki dan je dosla Founders Edition koja kosta oko 2.200evra xD Takodje ima i RTX 3080 12GB verzija koja je slicne cjene kao TI verzija oko 2.100 do 2.200evra,to je realno previse i bez potrebe xD

Dal su to globalno cene ili samo kod nas? Pošto je kod bas nararvno sve skuplje...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Globalno Grujo manje-vise, majning groznica traje vec 10 meseci plus nedostatak cipova za proizvodnju istih.

Ne bih dao za graficku vise od 400e +dodam na to vrednost moje polovne.

Bila bi fora da su ovo gore na slici cene u evrima, onda bi bilo lepo i kako treba :D
Kupiš sobi ili xbox i da te bog vidi. Jebem im 2000 majki sa ovim cenama.

Ne znam, zivim za dan kada ce zbog par faktora RIGovi biti razmontirani, (nova 4xxx serija, cena struje, nova 2.0 mreža za etr) a onda ce 3xxx serija biti nudjena - i to da ti plati da je uzmes! Mozda ne u 2022, ali naredna je nasa garant!

Back
Top Bottom