• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

16:18 monitor [dva 1440p jedan iznad drugog]

dualup.jpg

Iz vedra neba izmislili toplu vodu, kao da se pre 15-20 godina 5:4 monitori nisu mogli okrenuti vertikalno.

Ali nosac je odlican. (y)

Iz vedra neba izmislili toplu vodu, kao da se pre 15-20 godina 5:4 monitori nisu mogli okrenuti vertikalno.

Ali nosac je odlican. (y)
I meni se svidja ovaj nosac, meni treba neki slican ovom za monitor pa ako neko moze da preporuci ili baci link bio bi zahvalan.

Last edited:

Imam jedno pitanje u vezi ssd diskova.
Naime odradio sam test u sentinelu i pise da je healt 9% na partriot burst ssd 250gb a kupljen je nov ove godine u aprilu li zanimljivo je da nemam niakakvih problema.
Testirao sam health zatim u HDD Health i CrystalDiskInfo i oba programa pokazuju 100% health?
Dal je moguce da je problem do sentinela sdamo sa tim hard diskom jer sam dobio iste rezultate kada sam ga raskacio i povezao na drugi komp i odradio testove u sva tri programa?Nema mi logike ali cisto da pitam :)

HD Sentinel je isključivo za hard diskove. Kod SSD-ova SMART parametri nisu standardizovani, pa Sentinel pogrešno iščitava i prikazuje podatke.

Za SSD-ove koristiti isključivo softver koji je propisao proizvođač, to je najprecizniji i verodostojniji način za utvrđivanje zdravlja SSD-a.

@gruja33

I ja se slazem sa @Corvus Corax ne treba 100% verovati HD Sentinelu po pitanju helta.prvo ako postoji program od proizvodjaca onda se preko njega izmeri a pritom skines jos par njih cisto da budes siguran.I naravno ako imas bitne podatke backupujes za svaki slucaj

@gruja33

I ja se slazem sa @Corvus Corax ne treba 100% verovati HD Sentinelu po pitanju helta.prvo ako postoji program od proizvodjaca onda se preko njega izmeri a pritom skines jos par njih cisto da budes siguran.I naravno ako imas bitne podatke backupujes za svaki slucaj
tu mi je sistem na ssd disku.
Imam jos jedan wd od 500 gb za download i ostatak stvari...
Sta kazu u vezi grafickih kartica hoce biti stabilizacija skoro ili da cekam jos.
Inace kupio sam komp desktop,nije lose za 170 evra koliko sam platio,ima dosta solidne performanse,nararvno bez graficke je ali radi coinops na njemu sto mi je spas :D
Nisam nikada imao jak komp,mada daleko je i ovo od jakog kompa ali ajde cisto da sidjem sa onog starog intela sa 1gb rama (sluzio mi za dumpovanje isoa za ps2 i hd loader) i laptop mi je haos pa mi sada ovo lepo ispao deal.
nararvno samo kuciste sam pazario,ostatak garniture se ne racuna :)
A ovaj deo gde sam mi je izmedju dnevnog boravka pa sam provukao hdmi kroz zid da prikljucim i komp kada budem imao valjanu grafiku,moze i sa ovom u 1080p alii samo filmovi i coinops,ostalo stuca sve osim nekih gog mini igara i tako tome slicnih.
5f48af5ae58c2df4c0d1d20082327818.jpg
708b3b5df149aef13afeada3fd724287.jpg
d091e2e8f00e0bfdc106e2d5cb749d34.jpg
50675dd5bc7541a5a4235dfdf0b901cc.jpg
0328899f649581d5a352181c2866b04a.jpg
608cf5d3990852f65e318a4e00b55486.jpg
ecc75f8c044eb51893497bb1ae696212.jpg
513ead4b953fab1289012e138f46dce1.jpg
0f17ffe5fbb78cc086eb8100d6238d90.jpg

Ne znam sta je problem sa dodavanjem slika na forum,jedva sam uspeo da uploadujem slike ?Mogu modovi da sastave sa poslednjim postom ovo.
1.jpg

Last edited:
stavis neki tepih mali ti se ne smrznu noge, stavis Steam za pc igre, sklonis greedy torrent...i da vidis kako prska rgb gejmer Gruja;)

*lolo za "igre" autocorrect, pogubio se par mina...wtf sta je sa ovim raspalim editom

Last edited:
stavis neki tepih mali ti se ne smrznu noge, stavis Steam za pc igre, sklonis greedy torrent...i da vidis kako prska rgb gejmer Gruja;)
Koristimo papuce u kuci :)
Zasto kada skinem nesto sa torent leacha i stavim da se seeduje ima 00 uploada,nece nista da uploaduje tj seeduje?Koristim bittorent najnoviju verziju.

Last edited:
Back
Top Bottom