@gruja33
I ja se slazem sa
@Corvus Corax ne treba 100% verovati HD Sentinelu po pitanju helta.prvo ako postoji program od proizvodjaca onda se preko njega izmeri a pritom skines jos par njih cisto da budes siguran.I naravno ako imas bitne podatke backupujes za svaki slucaj
tu mi je sistem na ssd disku.
Imam jos jedan wd od 500 gb za download i ostatak stvari...
Sta kazu u vezi grafickih kartica hoce biti stabilizacija skoro ili da cekam jos.
Inace kupio sam komp desktop,nije lose za 170 evra koliko sam platio,ima dosta solidne performanse,nararvno bez graficke je ali radi coinops na njemu sto mi je spas

Nisam nikada imao jak komp,mada daleko je i ovo od jakog kompa ali ajde cisto da sidjem sa onog starog intela sa 1gb rama (sluzio mi za dumpovanje isoa za ps2 i hd loader) i laptop mi je haos pa mi sada ovo lepo ispao deal.
nararvno samo kuciste sam pazario,ostatak garniture se ne racuna

A ovaj deo gde sam mi je izmedju dnevnog boravka pa sam provukao hdmi kroz zid da prikljucim i komp kada budem imao valjanu grafiku,moze i sa ovom u 1080p alii samo filmovi i coinops,ostalo stuca sve osim nekih gog mini igara i tako tome slicnih.
Ne znam sta je problem sa dodavanjem slika na forum,jedva sam uspeo da uploadujem slike ?Mogu modovi da sastave sa poslednjim postom ovo.