• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Nije mi jasno ovo, niko ziv nece kupiti ovo po ovim cena pa koja je poenta ?
Ako nemaš izbora platićeš šta traže. Našli su izgovor da nabiju cene kolektivno a da se mogu uspešno braniti od optužbi za kolaborativno nameštanje tržišta.

Ako nemaš izbora platićeš šta traže. Našli su izgovor da nabiju cene kolektivno a da se mogu uspešno braniti od optužbi za kolaborativno nameštanje tržišta.
Ja imam izbor, tj napravio sam ga. Digao sam ruke od PC-a (kao platforme) za gejming i koristim ga isključivo za posao i casual kućnu upotrebu. Neka nabijaju cene koliko im volja, od mene više dinar neće dobiti.

koristim ga isključivo za posao
Ех, то постаје проблем полако, 16 гигабајта RAM меморије више није довољно за пријатан рад. Планирао сам следеће године неки апгрејд, матична, процесор, графичка и меморија, али како ствари стоје мораћу се знојати још неко време. Туга јебена.

Ех, то постаје проблем полако, 16 гигабајта RAM меморије више није довољно за пријатан рад. Планирао сам следеће године неки апгрејд, матична, процесор, графичка и меморија, али како ствари стоје мораћу се знојати још неко време. Туга јебена.

Meh. Nije strašno. I ja sam na 16gb gama i umem da imam upaljenu neku igru poput Outer Worlds 2 sada i dva browsera sa po minimum 4-5 tabova. Sada kada samo na NVME drajvovima swap fajl više nije babaroga.

Meh. Nije strašno. I ja sam na 16gb gama i umem da imam upaljenu neku igru poput Outer Worlds 2 sada i dva browsera sa po minimum 4-5 tabova. Sada kada samo na NVME drajvovima swap fajl više nije babaroga.
Vala kad pokrenem VSCode, figmu, dva browsera sa nekoliko tabova... ume brzo da pojede RAM.

Poslovni laptop ima 32GB RAM-a i i7 11th gen (koji se greje ko lud), al' za potrebe posla šljaka ok.

Poslovni laptop ima 32GB RAM-a i i7 11th gen (koji se greje ko lud), al' za potrebe posla šljaka ok.
Intel 11th gen je bas podbacaj, sa 12th gen je dosla nova arhitektura, a sa 13th su smanjili potrosnju i dosta je bolja prica.

Nemamo svi poslovne laptopove :D Moramo kupovati rachunare. Znam samo da sada ne bih uzeo ispod 64GB RAM.
Sta ce ti 64GB majke ti :D

Back
Top Bottom