• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

Ima cloud save, samo vidi u igri da li je aktiviran. Preko njihovog cloud save-a sam sinhronizovao igru sa Switchom.

Kupio PC verziju :D

Jako je zanimljivo igrati početak kada nemaš upgradeove, ali dobro znaš šta radiš i znaš da koristiš okruženje i sve ostale trikove da preživiš. Kasnije kad se nabudžiš, igra postaje više koliki dps imaš i da što pre istopiš protivnike, i ne obraćaš baš toliko pažnju na izbegavanje, bar dok pact ne aktiviraš.
U prvom run-u me je ubila Meg, ali sam u drugom sa shit boonovima doterao do Minotaura :D

Sa dobrim biranjem boon-ova i pazljivim igranjem, moze se odraditi ceo run sa svezim save-om. :)

Može, ali moraš biti jako dobar i da imaš malo sreće. Sa Hunting Blades bih možda i do Hada dogurao.

A ovo moje je bilo bukvalno đubre :D

WFSv8Nt.png

Najveci je problem preziveti arenu, kad se naviknes na taj izazov, onda ces lako stizati do final bossa.

Koju arenu?

Ja za sad smatram da je glavni boss taj koga pređeš pre nego što igra kaže da si završio run, ne znam još da li ima nekih dodatnih fora po tom pitanju.

arena gde su tezej i minotaur. prelomna tacka za svakog igraca

Tu mi je trebalo 5 pokušaja, kad sam prelomio prelazim iz prve lagano a imam još stvari da upgradeujem.

Pala 3 prelaska za sad.
Baš uživam i nemam nikakvu strategiju da jurim neki build nego šta bude bude.
Naravno gledam da imam komplementarne upgrade koliko toliko.

Spear mi je definitivno omiljeno oružje.
Generalno mi deluje kao efikasan grind za dalje da pređem run sa svakim oružjem po jednom.

Šta je vama bilo main oružje?
Jeste Keepsakes uvek furali isti od starta ili neka swap strategija?

Prvo i meni spear, ali kasnije strela. Mislim da sam i pisao na temi koji redosled oruzija mi je omiljen :D

Pala 3 prelaska za sad.
Baš uživam i nemam nikakvu strategiju da jurim neki build nego šta bude bude.
Naravno gledam da imam komplementarne upgrade koliko toliko.

Spear mi je definitivno omiljeno oružje.
Generalno mi deluje kao efikasan grind za dalje da pređem run sa svakim oružjem po jednom.

za true ending mislim da moraš sa svakim oružjem da pređeš po jednom makar.

luk i strele mi je bilo OP uvek, i to Aspect of Chiron, specijal radi auto seek na neprijatelja i sune u njega sve strele bez greske.

Keepsakes sam u pocetku furao samo jedan, Kerberovu ogrlicu. Ali sam kasnije kada mi to vise nije bilo bitno, grindao svaki keepsake na 3 zvezdice samo da bih max outovao relatioship sa svima

Znači prvo moram de levelujem keepsake do kraja pa onda dobijam opciju da dam Ambrosiu NPC-u?

Levelovanje toga mislim da ne utiče ni na šta osim što keepsake postaje bolji. Opcija za ambroziju se dobija dosta kasnije, kad podeliš dovoljno nektara i dobiješ prvi kraj. Posle 10-ak prelazaka.

Back
Top Bottom