• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Grand Theft Auto VI

Konacno ingame, looking good, mislim da ce isporuciti, medjutim... trailer 1 mi je bio bolji kao trailer.

Ye console peasant sam vec evo skoro 5 meseci, kad god skinem neku igru sa Plus-a cim pomerim kameru i vidim da je 30fps i nema nista u opcijama instant leti sa konzole :D Sva sreca od ~70 tak igara sto sam probao svega 3-4 za ps4 su bile 30fps. (jedino gde mi nimalo ne smeta 30fps je na Switch Lite-u kada pikam nesto, valjda je nasa percepcija drugacija na tim malim ekranima, mislim i tamo osetim razliku, al se mnogo lakse adaptiram).

Anyways da ne bude samo cist offtopic spam, lepo izgleda vizuelno i kao sto sam vise puta pominjao impresivna je kolicina detalja i content-a koju R* siba u igre, al sobzirom na budzet i vreme razvoja igara sramota bi bilo da je drugacije. Mene licno nikakav hajp ne vata za ovo, al drago mi je da su drugi ljudi happy :D

To je stvar navike. Necete da se vracate na manje fluidno i to je razumno ali mozak bi vam se navikao posle nekog vremena i sve bi bilo kul. Ako svako toliko svoj mozak izlozis niskom frejmrejtu nikada necete imati takve probleme. Uvrek treba biti spreman za 15fps master race :P

Ako je 30fps framerate stabilan, navikne se mozak posle nekog vremena i bude ok, može se igrati. Odavno se ne opterećujem fps-om, detaljima i pikselima, to ostavljam za bitnije stvari u životu. Ovo je ipak samo igra tj tip razonode :)

Anyways da ne bude samo cist offtopic spam, lepo izgleda vizuelno i kao sto sam vise puta pominjao impresivna je kolicina detalja i content-a koju R* siba u igre, al sobzirom na budzet i vreme razvoja igara sramota bi bilo da je drugacije. Mene licno nikakav hajp ne vata za ovo, al drago mi je da su drugi ljudi happy
Tacno moje misli. Meni izgleda kao lepsi GTAV sa vise zajebancija. Ocekivao sam tacno to. Probace se kad stigne na PC, ali mi se ne svidja za sada preterano ljubakanje glavnih likova. Prikazivanje romanse u igrama mi u gotovo svim slucajevima izaziva transfer blama. Kapiram da cu overiti i multiplayer, pod uslovom da ne bude raspadnuto smece kao u petici.

Ako je 30fps framerate stabilan,
To mi je bio problem u GTA5 na PS3. FPS je bio sve osim stabilnog.

Ne svidja se ni meni ova Bonnie and Clyde tematika... ceo trejler oko njihovog vacarenja i guze u prvom planu :)
Btw ovo nije ingame grafika, davno me trejleri ne loze vise. Ne zaboravite da ovo mora ici i na Series S :P

mda ko će da čeka 2+ godine za PC verziju, uzeće se neki PS5PRO GTA6 bundle. biće ih sigurno

Sećam se kada smo podelili PS3 nalog za GTAV, ni malo mi nije smetalo što je bilo jako često sub 30.

Ah, good ol times. Ko će čekati neku next gen ili PC verziju lol, pa već sada treba da se čeka još godinu dana do izlaska!

Back
Top Bottom