• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Grand Theft Auto VI

Vidi se da je cross, treba ovo da radi potencijalno i na switch 2 uz xss. Ne znam kako ce izgledati na pc, ali nije ovo igra na kojoj ce se izivljavati sa vizuelnim tehnikalijama. Izgledace lepo uz RT. A fps je 24 ionako dosta ne?

Ne verujem da su ovo uopste pravili da potencijalno radi na Switch2.

Videcemo da li uopste imaju opciju za osvetljenje bez RT GI-a. Za SeriesS se pogasiti sve, ali mozda ne i to.

Ovi iz DF kazu tesko da ce ovo na switchu 2 da radi + da ce najverovatnije biti 30fps, eventualno moooozda 40fps mod biti, za 60fps su uvereni da nema sanse.

Stvar je što je GTAV izašao za PS3/X360, godinu dana kasnije za PS4/XB1, godinu dana kasnije za PC, par godina za PS5/XsX ponovo,
sada izlazi samo za PS5/XsX sa razlikom da je install base za Xbox manji nego XB1 a pogotovo nego za X360,
sa druge strane imamo Switch 2 (nakon 150m+ Switch 1 konzola) za koji se očekuje da ima veliki install base i već nekih velikih najavljenih 3rd party igara,
tako da kapiram da će Rockstar dati sve od sebe da portuju igru na Switch 2, e sad da li će to biti dovoljno, i ako uspeju da je portuju kako će tačno raditi,
je već druga stvar.

Inače, igra izgleda brutalno, bar što se tiče grafike i efekata.

Last edited:
Biće sigurno samo 30fps na konzolama, a za switch 2, ne verujem da će uspeti da je poguraju na tako slabašnoj konzoli, možda uspeju da odrade neki port kroz 5 godina, ali to neće ni ličiti na original.

jednostavno je: ko hoće 60fps (i ima hardver za to ofc) nek' čeka do cca juna 2027.

Nah, ako sam mogao da igram GTAV na PS3, moći ću i ovo na launch-u na PS5. Preživeće se.
Ja sam samo presao i ps3 verziju na launcu 2013 :)
Inace nisam impresioniran grafikom,mislim da je wicher3 postavio jako velike standarde 2015 te god.

Ne vredi ni spominjati puno, ali Witcher3 izgleda dosta losije od GTA6 [i ima drasticno manje open world aktivnosti i sandbox zajebancija od GTA5 na PS3].

Ali ono sto Witcher3 cini dobrim ne zavisi puno od grafike i open world zajebancija. Zato je to dobar RPG, a GTA je live service igra koja godisnje zaradi preko milijardu dolara.

Back
Top Bottom