• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Grand Theft Auto VI

Ma ima, ne kažem to, kao da je problem, ali sigurno neću čekati fiktivnu verziju dve godine nakon izlaska da bih odigrao story mode :D

ali mi se ne svidja za sada preterano ljubakanje glavnih likova
da, meni je jedino to zasmetalo, ko da rade spansku ljubavnu telenovelu, ko da su hteli da privuku zensku publiku, a za muskarce su ostavili one silikonerke i to je to, ko da je ceo trailer o tome...

Ja ne vidim kako će ovo da da radi 60fps na bilo kojoj konzoli, pro ili ne. Biće 30fps i samo ce skalirati render rezoluciju spram individualnih konzola, sto je ok ako je 30 locked.

Znas ti koliki je downgrade za GTA5, od PS5 Remastera do PS3 originala?
Prepolovi ga i istina za GTA6 60fps downgrade je negde tamo.

čeka se pc verzija ko kuća, previše će ovo sirotiljski izgledati na konzolama...
I onda će izaći za PC verzija kao na XSX i PS5, isto kao što su uradili sa GTAV

Samo što veći fps i rezolucija, na kompovima koji mogu da guraju, naravno.

Nase zagarantovano demokratsko pravo je da igramo ovo u 60fps!

Protagonisti mi se nimalo ne dopadaju, cak bih rekao da su mi krindz. Ali eto, vidjecemo sta ce biti, mozda me iznenade. Vjerovatno cu probati na PS5 ali kao i sa GTA V daleko ozbiljniji prelazak ce biti na PCju.

Meni su protagnosti zanimljivi jer su totalno drukciji od ranijih, sto ce nam dati sansu da vidimo totalno drukciji tok price i dogadjaje oko njih.

Rockstar je uvek imao odlicne scenariste, bas me interesuje kako ce da im ispadne ovaj [skoro sigurno tragican] love story.

Anyhow, DF izbacio video

edit-
5/5 arm hair :D

Last edited:
Pogledao klip, for sure je tech veoma impresivan, bas ce da izvuku max iz ove generacije hardvera. Sto kaze DF rezultat infinite money cheat koda :D

Zvanicna potvrda:

Znaci nema brige za 60fps rezim.

Ne znam kako ti nije jasno da za 60fps rezim mora da ga bude.

za konzole da, za pc mogu da ostave sve max kao opciju, pa izaci ce i jaci hardver u godinama pred nama

Sa jedne strane kolicina RT-a i gustina grada govore da je 60fps tesko ostvarivo, sdruge strane imamo CP77 koji radi na Switch 2 hardveru :D Tako da uz ovu kolicinu resursa i vremena koju ima R* kontam da bi mogli da se iscimaju za neki 60fps mod, ali bitno pitanje je zasto bi, do sada nijedna njihova igra nije bila 60fps plus njihovi fanovi su veci zeloti od Nintendo fanova kupice po 3 kopije igre i da radi u 20fps :D

Ne treba se nadati brzom 60fps konzolnom modu, kada je Rockstar ocigledno nezainteresovan da brzo poboljsa rad svojih igara koje se dobro prodaju.

Posle premijere na PS3, GTAV je ostao na 30fps tokom cele PS4 generacije, a 60fps je stigao tek godinu dana posle dolaska PS5.
Evo sada smo 4 i po godine posle dolaska PS5, a RDR2 jos nisu patchovali da ponude 60fps konzolnim igracima.

GTA6 ce se igrati u velikom framerateu kada stigne PC port. Videcemo kako ce PS5 Pro verzija raditi, ali sanse su male za veci fps.

za konzole da, za pc mogu da ostave sve max kao opciju, pa izaci ce i jaci hardver u godinama pred nama

Pa da znas u pravu si. Kojim tempom izbacuju igre mogu lagno da nekim "future uber max" podesavanjima ciljaju hardver iz neke 2045 i opet da ta podesavanja budu racionalna pre izlaska novog nastavka :P

Back
Top Bottom