• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Nije nesto onaj vc gameplay video, ali eto za ovaj polu remake samo nek radi tecno i bez glitcheva, bice i to dovoljno.

Realno ovaj pack je trebao da kosta 29.99 a ne full price. Al dobro sta sad...

Recimo ovaj trilogy pack zasluzuje full price i naziv ''Definitive Edition''

Sad cemo da saznamo da li dovoljno da se nesto zove gta pa da razvali prodaju, nevezano za cenu i koliko je otaljano.

Sad cemo da saznamo da li dovoljno da se nesto zove gta pa da razvaki prodaju, nevezano za cenu i koliko je otaljano.
Ma de nece razvalice prodaju sa ovim. Probudice sigurno zelju kod mladjih igraca kojima je GTA V bio prva igra u serijalu.

Bice to odlicno.
Ako je ovo istina ja im zelim da prodaju sto vise.

And again, the report says that Rockstar plans on doing it — but it could all depend on how well its first wave of remasters sell. In other words, it's supposedly testing the waters with its GTA III, Vice City, and San Andreas remasters before it commits to more remaster projects.

Hoće kloud i verseti znati da plivaju u remasterima ili će jedino si džej imati tu moć? Inače izvačeno je više pesama nego što sam mislio.Var tako kaže neki jutuver iz australije, oni već imaju pristup igri. Kupiću je u digitalnij formi kada padne na 30e više im ne dam iz principa, sklonili su stare igre da bi ovo uvalili za 60$

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Jednom da se predje i to je to. GTA III me najvise interesuje i to cu sigurno preci, a voleo bih i Vice City posto sam ga presao samo jednom i neke stvari u samoj prici sam zaboravio.

The Cult
Love Fist
RATM
Bark at the Moon
Hellraiser

Ima tu jos nekoliko stvari koje nisam menjao kada su isle na radiu. Tipa MJ ili Tom Petty

Sranje, bas previse🙁

Bice sigurno down the road mod na PCu preko kojeg ces moci ''rucno'' da nakopiras muziku koja fali al opet bas bedak. Ja bi opleo iskreno sva 3 dela ponovo nisam ih igrao 200 godina sigurno. Ali definitivno cu sacekati sa kupovinom ne dam full price za ovakav traljav remaster.

Ne bih se više vraćao na III i VC, to sam igrao uzduž i poprijeko stotinama sati sa originalnim soundtrack-om, ali i u San Andreasu su izbacili gomilu (dobre) muzike.

Baš sam se smorio kada sam video listu. Nisam ni trebao da gledam, nije kao da se sećam šta je sve bilo u igri.

Ja sam San Andreas recimo igrao poslednji put na Xboxu pre sto godina, tj kada je izašao. Nikada više nisam igrao, a GTA III i VC na PC-u isto samo kada je izašlo i nikada više posle, tako da će mi lepo leći, hopefully.

Kad se samo setim prokletog Vice City. Moram da odgovaram istoriju kako bih ispravio ocenu, a taman imamo nekakav raspust/praznik od 2-3 dana. Oba dana sam samo igrao Vice City. Na kraju nisam ni preshao prokletu igru.

Shto se remastera tiche, kupovati netju, to je gotovo sigurno, ali mozhda probam ponovo Vice City, chisto zbog muzi...ah, da...
ladno fale Love Missile F1-11, Looking for the Perfect Beat, Bark at the Moon, Cum On Feel the Noize i josh par pesama koje sam voleo da chujem u igri.

Ja sam ih sve presao kad su izasle i od tad ih nisam vise pipao, tako da ce mi odlicno doci da predjem sve tri jos jednom.
Mada prvo da vidim dal ce me i sada drzati.

Cudan port, na PS5 u performance modu frame dropova koliko oces..kisa kad krene da pada tek onda. Sta znam, igra tj remaster sam po sebi lepse izgleda nego original verzija, modeli vozila, refleksije, teksture,osvetljenje itd, pricam za GTA 3 jer njega prvo igram.. ali izgled ne opravdava ovo tu neoptimizovanost kao ni cena :D

Ja sam samo san andreas igrao, 2x po 100 posto bez guide. Trojka I vice su mi mi iz nekog razloga bagovale na kompu, pa sam skipovao. Odigraće se ovaj Remaster u nekom momentu.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Back
Top Bottom