Ja je 4-5 puta presao SA, ne znam da li cu moci jos jednom ''Shiiiiit, here we go again''.
Trojka ce se preci sigurno, moguce i Vice City jer sam ga samo jednom presao i voleo bih da se podsetim nekih delova price kao i kako bih danas dozivljavao Lensa. Ukratko, nisam pazio na casu.
Pre nego sto je GTA V bio free na Epicu, ja sam instalirao GTA IV i presao ga. Plan je bio da vezem i GTA V. Medjutim, istrosio sam se u svakom smislu te reci dok sam prelazio GTA IV, pa sam V ostavio kasnije. U medjuvremenu izasla vest za Remaster, ja pre mesec dana presao GTA V. Ako smognem snage, preci cu pet GTA igara u istoj godini, tako su se stvari poklopile. Realni domet su cetiri, III mi je nepoznata galaksija.

Znam samo pocetak i par misija, secam se da sam vise pizdeo zbog igre i da mi je cale zabranio da igram GTA. Ne znam da li je bilo 2003 ili 2004, uglavnom kada je izasao GTA: SA sam dobio zeleno svetlo. U to vreme nemali broj ljudi je imao dve opcije: ili da kupi DVD rezac ili da kupi sest CDova. Bilo je igara gde si imao CD1 i CD2, a naleteo sam na par igara koje su imale i CD3.
Zanimljiva stvar za remastere je da sam prosle godine presao Alan Wake-a. Na neki nacin mi se svidja sto se setim nekih stvari pre nego sto izadje vest o remasteru.