• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Nisam nishta ochekivao, niti planirao da igram, pa nisam razocharan. Deluje mi kao da su preterali s bojama, preterano mi je cartoony. No, bolje i preterano cartoony od one depresije u GTA4.
Mozhda budem igrao u napadima ludila, makar Vice City.

Ma samo da face odnosno koza likova nije toliko zuta...

Mada sredice to Reshade donekle. (y)

Gta nikad nije izgleado kao crtac namerno nego zbog ogranicenja hardvera, ovo mi se upste ne uklapa, ako ista nije trebao da bude ovako saren...ovo mi dodje kao dizni herklues samo sto ovde gazis prostititke.

Gta nikad nije izgleado kao crtac namerno nego zbog ogranicenja hardvera, ovo mi se upste ne uklapa, ako ista nije trebao da bude ovako saren...ovo mi dodje kao dizni herklues samo sto ovde gazis prostititke.

Sta ‘oces vise [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zele da se dopadnu ovoj Fortnite generaciji? Imam osjecaj da cemo urlati ovde kada GTA6 izadje sa bijesnim koloritom i cartoony dizajnom :D

Drago mi je sto cu San Andreas igrati day 1. Iako je lazy remaster bice zadovoljstvo igrati u 60 fps sa savremenim kontrolama. Igru sam pocinjao 4-5 puta i NIKADA je nisam zavrsio. Poslednji put maja- juna ove godine. Sigurno sam presao dve trecine igre i stignem do nekog brda gde treba da srokam neke helikoptere. Nisam mogao nikako jer je nisanjenje (X360) katastrofalno.

Ja je 4-5 puta presao SA, ne znam da li cu moci jos jednom ''Shiiiiit, here we go again''.

Trojka ce se preci sigurno, moguce i Vice City jer sam ga samo jednom presao i voleo bih da se podsetim nekih delova price kao i kako bih danas dozivljavao Lensa. Ukratko, nisam pazio na casu.

Pre nego sto je GTA V bio free na Epicu, ja sam instalirao GTA IV i presao ga. Plan je bio da vezem i GTA V. Medjutim, istrosio sam se u svakom smislu te reci dok sam prelazio GTA IV, pa sam V ostavio kasnije. U medjuvremenu izasla vest za Remaster, ja pre mesec dana presao GTA V. Ako smognem snage, preci cu pet GTA igara u istoj godini, tako su se stvari poklopile. Realni domet su cetiri, III mi je nepoznata galaksija. 😄 Znam samo pocetak i par misija, secam se da sam vise pizdeo zbog igre i da mi je cale zabranio da igram GTA. Ne znam da li je bilo 2003 ili 2004, uglavnom kada je izasao GTA: SA sam dobio zeleno svetlo. U to vreme nemali broj ljudi je imao dve opcije: ili da kupi DVD rezac ili da kupi sest CDova. Bilo je igara gde si imao CD1 i CD2, a naleteo sam na par igara koje su imale i CD3.

Zanimljiva stvar za remastere je da sam prosle godine presao Alan Wake-a. Na neki nacin mi se svidja sto se setim nekih stvari pre nego sto izadje vest o remasteru.

Meni ovo izgleda manje-više isto samo ispeglanije i sa boljim efektima. Lica su ok, ima malo izmena ali ne vidim kako su mogli bolje da ih urade a da se uklapaju u okruženje. Kolekciju nemam želju da ih ponovo igram jer sam ih toliko igrao u ono vreme da se i dalje sećam ulica gradova.

Zato što su trojka i vc već izgledali kao da su od plastelina.

Zato što su trojka i vc već izgledali kao da su od plastelina.
Da sli zavisi na čemu je igrao san andreas? Ps2 verzija je najbolja, osim rezolucije. Više drvećazdkenila, žbunova i onaj žuti filtdr vaš ima neki šmek.
Inače sve mi je ok, isim clouda iz trojke, lik skroz drugačije izgleda i ne svidja mi se nikako.
Čini mi se da su versetija najbolje odradili.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Minimalno

CPU: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
GPU: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
RAM: 8GB
Skladište: 45GB

Preporučeno

CPU: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
RAM: 16GB
Skladište: 45GB

Da sli zavisi na čemu je igrao san andreas? Ps2 verzija je najbolja, osim rezolucije.
Како си играо ту PS2 верзију? На поменутој конзоли са пиратског диска? Како ти је ишла, јеси ли имао примјетне падове у брзини исцртавања? Можеш и овде спровести одговор:

Back
Top Bottom