Igrao sam u vru na ps5 sa sve volanom gt7 i mogu reci da je pored kayaka i residenta najbolji fill gt 7 u vruDugo sam odlagao kupovinu ove igre. Prvo sam cekao da kupim PS5 pa posle na neki period kada cu imati vise slobodnog vremena. Sada je na najvecem popustu za 30 godisnjicu Playstationa pa nisam zeleo vise da odlazem kupovinu. Ukrao sam igru za samo 30 dolara. PS4 igra je 20 pa ako ima nekoga ko je zainteresovan sada je prava prilika da je kupi.
Nisam se nesto naigrao plafon pola sata sta reci GT ko GT. Vise utisaka kasnije. Ako uspem sebi da organizujem odmor od 20 decembra do 15 januara verovatno ce to biti jedino sto ce se igrati u tom periodu.
Sad imam drugi problem lepo sam se naigrao na PSVR 1. Za dvojku sam rekao dok ne kupim GT7 necu rasmisljati o kupovini. E sad me kopka kako ovo izgleda u VR-u tako da se moze desiti jos jedna kupovina u skorije vreme.

Tnx za info, kupio.Na popustu je igra, 29$ na US Store. Ako je neko čekao kao ja.![]()

Si siguran? Doduse nije da sam taj detalj gledao ali znam da sam brzinometar promenio na metric pa mi cudno da ne promeni onda sve na metric sistem.Dakle ladno ne mogu da promenim da mi se težina auta prikazuje u kg a ne lbs jer mi je region US.
Kakve nebuloze njima padaju na pamet...
Nisi zavrsio GT dok ne zavrsis sve licenceUzeo sva zlata na svim "običnim" licencama. Ne znam vredi li uopšte pokušavati za super licencu ili je preveliki pakao?![]()
. Ako samo uletis, bice pretesko, al posto si vec navikao mozak na sve one druge licence onda si bolje istreniran za super license. Ima cimanja al ono eto poslednja trka mislim da sam je preko 300 puta pokusao i onda napravio pauzu par dana i prvog dana kad sam se vratio, osvoji zlatnu medalju dvaput za redom to jest poboljsao svoje vreme. Bas sam i okacio snimak te poslednje trke...obrati paznju na zvuk motora, tacno mozes da osetis kako sam pipkao gas u milion situacija samo da nebi izleteo sa staze a opet ne smes ni sporo. Savet koji mi pomogao sa nekog foruma, stavi da ti ghost car ide 2 sec ispred tebe. Jer tako ga juris a ako je odma uz tebe, krenes se nerviras jer vidis kako polako odmice. Ovako mislis da je predaleko od tebe a opet ti lepo pokaze naj bolju putanju.