• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Za jednu video igru, ovo je fantastican [i veoma rizican] scenario koji totalno menja formu franshize, koji pride daje fin fanservice fanovima starih GoW igara.

A da ne spominjem i novi gameplay/kameru/combat koji su takodje super.
a drugim recima, the last if us 1 tema sa souls mehanikama.

ps4 gow je svasta, ali svakako ne "hrabar", jos manje "originalan". fino upakovan miks dokazanih elemenata, sa pecatom ultrajake fransize

meni je igra kul, kapiram da je i "objektivno" dobra, ali lol za "rizik" i "novine" kao reci kojima se opisuje naslov 🤣

ps4 gow je svasta, ali svakako ne "hrabar", jos manje "originalan"
Neznam kako se treba nazvati potez developera koji je promenio od koren svoji branding. pocevsi od mitologija, story arc, gameplay, combat sistem, naracija, kamera....

Evo reci jedna franshiza koja je uradila re-branding i promenila koncept svoje franshize, zato sta su smatrale da jednostavno nema gde dalje:
Halo? GeoW? GTA? Mario? Assassins? TES? Uncharted? DMC? COD?

Resident Evil(CAPCOM) su bili doblesni da prebace tps shooter koji je polako umirao jer nudio 0(nula) orginalnosti i ponudio necega novo a to je FPS horror i uspelo im je u tome. Jel to nije hrabar potez?

Neznam kako se treba nazvati potez developera koji je promenio od koren svoji branding. pocevsi od mitologija, story arc, gameplay, combat sistem, naracija, kamera....
E jos da su imali mu*a da promene i ime igre skinuo bih im kapu.

TLOU2 je igra vredna kopiranja, ali naravno ne ocekujem vernu kopiju. Vise ocekujem koprianje nekih od podsistema igre [ponasanje i animiranje NPC-ova, sistem koji upravlja sa disanjem kod Ellie/Abbie...]

Atreus je inace bio "tehnicki" inpirisan sa Ellie u TLOU1, SSM developeri su isli do ND-a da saznaju kako su uradili sidekick AI. U obe igre su sidekick-ovi bili up and running poprilicno kasno.

Atreus je inace bio "tehnicki" inpirisan sa Ellie u TLOU1, SSM developeri su isli do ND-a da saznaju kako su uradili sidekick AI. U obe igre su sidekick-ovi bili up and running poprilicno kasno.

Atreus je najdosadniji i najnezanimljiviji side lik koji postoji u video igrama.

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Ne slazem se sa tim, bio je skroz OK i sto se price tice i korisnosti u gameplay-u.

A i uzdigao je franshizu na veci nivo samim time sto je njegovo prisustvo nateralo Kratosa da promeni svoje ponasanje. Zadnje sto sam hteo da SSM napravi je jos jedna tradicionalna ultra nasilna GoW igra. Na to smo vec oguglali.

Suptilna evolucija Atreusa je odlicno uradjena u GoW. Mali je samo mozda na pocetku delovao kao dosadan, a kasnije, kako se prica razvijala i kako je on dozivljavao promene, bio je daleko od dosadnog. Promene raspolozenja, sitni razgovori tokom igre, svadje sa Kratosom, cak se i po govorima tela videlo dokle je Atreus "stigao" sa promenom razmisljanja

Ne slazem se sa tim, bio je skroz OK i sto se price tice i korisnosti u gameplay-u.

A i uzdigao je franshizu na veci nivo samim time sto je njegovo prisustvo nateralo Kratosa da promeni svoje ponasanje. Zadnje sto sam hteo da SSM napravi je jos jedna tradicionalna ultra nasilna GoW igra. Na to smo vec oguglali.
Recimo da si upravu za sve (a verujem da nisi) poslednje što si naveo kao njegova korisnost u gameplaju je zaista beznačajna, mora da sam ga par puta pozvao da pripomogne sa strelama i to više slučajno nego što mi je bila namera...
A da je uzdigao franšizu na viši nivo je stvarno smešno, zašto ga onda nisu ubacili u drugi deo ili treči, mogao je i onda krazos da napravi dete pa da zahedno zakolju zevsa, glupost...

A da je kratos primenio drugačije ponašanje zbog njega pošto mu je kao sin a ne promenio ponašanje....
Ne vidim da je u filmu logan wolwerin promenio ponašanje zbog one male....
I dalje kolju obojica bez pardona i cenzure
Po meni najslabiji deo posle chainsa i asentionsa...
Moglo je bez arteusa bez problema nego je tada svaka igra morala ličiti na the last of us a ove buduće će verovatno morati na part 2.

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Moj utisak o "Atreusu" je..Prvo je smarao i bio dosadan na sredini igre je postao mala drkadzija a pred kraj je postao umiljato prase dzord :D

Meni je GOW od početka do kraja bio bomba, baš mi je teško pao kraj (želeo sam da traje igra još). Znam da ima dosta primedbi ali ja nemam šta da zamerim verovatno mi je najbolji GOW.

Pošto ga nisam igrao ponovo, moguće da ću ponoviti na PS5 jer igra i dalje neverovatno izgleda...

Istina je da iako sve izgleda u GOW Holivudski AAA imao sam malo tu emotivnu distancu i jedino me radi spektakl ali onda opet pa tako je bilo u svakom GOW, spektakl preko kučki jel.

Back
Top Bottom