Reci iskreno na kojoj težini si prešao igru: easy, normal, hard, very hard?Igra moze da se predje koristeci samo R1 button mashing. Koristio sam jos lak i snazan runski napad sa sekirom i ostricama i to je bukvalno sve (uz pomoc sina) od Kratosa.
Reci iskreno na kojoj težini si prešao igru: easy, normal, hard, very hard?
Šta se onda žališ kako ti je igra prelaka, pojačaj težinu pa da te vidimo junače.Normal naravno
Slažem seSasim solidan izazov na normal, po meni tezi od proslih delova na normal.
Nope. Reši sve Valkire na 3. ili 4. težini pa javi jel isto.Tezina u gow ne igra nikakvu ulogu bukvalno, mozda jedino kod onih valkir, mada i njih sam sjebao 2 ili 3. Igrao sam normal i very hard ili hard, ne secam se vec, ali znam da sam bio u fazonu cemu ovo.
Shto se manje setjam poslednjeg bossa u trojci, to bolje, ali da, ono u prvom delu je bash uzhas, kapiram da sam zbog toga i mrzeo poslednji fajt u trojci.Onaj zadnji boss u kecu užas najveći kad nisam sve polupao tad.
Pa ne mora, ali treba da bude izazovno da ne bih igrao sa trećinom mozga, što na normal obično nije, sem na samom početku.Zašto mora da je teško da bi bilo dobro wtf. Argument je uvek za Souls igre kao težinom kupuju zanimljivost, ne spinujte tako ko sa Pinka voditelji