• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Codi ne igraj na very easy.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Igra moze da se predje koristeci samo R1 button mashing. Koristio sam jos lak i snazan runski napad sa sekirom i ostricama i to je bukvalno sve (uz pomoc sina) od Kratosa.
Reci iskreno na kojoj težini si prešao igru: easy, normal, hard, very hard?

I ja sam na Normal, al nešto nisam imao utisak da je propast. Čak pred kraj je bilo par napetih situacija. Sporedno ću kad budem igrao opet sve da prodjem detaljno.

Moguce da je main content bleja posle prvih par sati na normal jer realno jeste. Last boss najlaksa borba u igri, bukvalno sam ga no dmg iz prve.

Igra nije Japanska, nije to ta kultura zadnji boss pet puta evoluira uopaaaa. Slično je i sa Last of Us 2, više im je da to filmski predstave pa posle epilog al da treba malo razmišljati i u ključu video igre da je tu za očekivati neki krajnji izazov tako je bilo u prethodnim delovima. Onaj zadnji boss u kecu užas najveći kad nisam sve polupao tad.

Odlican Ares :) Al sam ga solidno lako izrokao, bio mi je tezi onaj flesbek kako je pokupio pepeo i pobeleo koliko se secam.

Tezina u gow ne igra nikakvu ulogu bukvalno, mozda jedino kod onih valkir, mada i njih sam sjebao 2 ili 3. Igrao sam normal i very hard ili hard, ne secam se vec, ali znam da sam bio u fazonu cemu ovo.

Novi GoW mora na hard da se igra, trivijalan je na normal. Mada je Santa Monica generalno loša kod balansiranja težine, gotovo uvek je bilo ili šetnja ili mazohizam.

Sasim solidan izazov na normal, po meni tezi od proslih delova na normal.

Tezina u gow ne igra nikakvu ulogu bukvalno, mozda jedino kod onih valkir, mada i njih sam sjebao 2 ili 3. Igrao sam normal i very hard ili hard, ne secam se vec, ali znam da sam bio u fazonu cemu ovo.
Nope. Reši sve Valkire na 3. ili 4. težini pa javi jel isto.

Zašto mora da je teško da bi bilo dobro wtf. Argument je uvek za Souls igre kao težinom kupuju zanimljivost, ne spinujte tako ko sa Pinka voditelji

Onaj zadnji boss u kecu užas najveći kad nisam sve polupao tad.
Shto se manje setjam poslednjeg bossa u trojci, to bolje, ali da, ono u prvom delu je bash uzhas, kapiram da sam zbog toga i mrzeo poslednji fajt u trojci.

Zašto mora da je teško da bi bilo dobro wtf. Argument je uvek za Souls igre kao težinom kupuju zanimljivost, ne spinujte tako ko sa Pinka voditelji
Pa ne mora, ali treba da bude izazovno da ne bih igrao sa trećinom mozga, što na normal obično nije, sem na samom početku.
Mada SM treba da nauči da napravi veću težinu na fer način, a ne sa cheap trikovima, pričao sam o tome na starom forumu. Ima nekoliko mana u novom borbenom sistemu koje bi stvarno morali da poprave. U ovoj igri im opraštam jer im je prva ovog tipa, ali prema nastavku ću biti mnogo oštriji :D

Back
Top Bottom