ovo sam odigrao zbog borbe jer GOD of War! A borba nije na nivou na kom sam ocekivao. Igra moze da se predje koristeci samo R1 button mashing. Koristio sam jos lak i snazan runski napad sa sekirom i ostricama i to je bukvalno sve (uz pomoc sina) od Kratosa. Svakako mi je GOW 3 bolja igra, odnosno stara formula mi je prihvatljivija. Akcenat je na explore-u, pa sam gore dole se vukao pokusavajuci da prezrem namere devova u kreiranju sveta u igri. Dobro je skockan svet i sve je nekako kompaktno. Na stranu sto ja ne volim ovakve tematike...bogovi, sci fi bulshit..... ali nekako mi je najkomfornije bilo u Midgardu. Na kraju sam uspreo da oslobodim sve zmajeve, uradim sve poslove za patuljke i roknem 4 Valkire. Midrard- 78%, Alfheim 80%, Helheim 56%. Level stats- 7. Tehnicki, opet Sony dominira sa animacijama i voice actingom. Misljenja sam da izuzev Sony-a niko ne zna ovako dobro kreirati likove koji izgledaju skoro kao na filmu. Kapa dole!omiljena recenica od sad pa zauvekpa sam gore dole se vukao pokusavajuci da prezrem namere devova u kreiranju sveta u igri

Jeste, al' obzirom da su u vlasništvu SCE, isto mu dođeNije igru radio Sony, nego Santa Monica Studio.

Jesu koliko se secam bio je free update koji je dodao ''Enhanced Perfomance Mode''.Jel su je pecovali? 4k60?
Glas razuma.je nesto i meni, samo bih ja dao nekih 6 ili 7

najveci hajp je bio za gow 3, secam se, ono je bila histerija kada su prikazivali pocetne borbe i ta ludila. nekoliko puta sam ga presao, meni i dalje omiljenibila omiljena i najveći hajp