• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Ja nisam probao GoW moram priznati da sam pored TLOU 2 skipovao i GoW bilo mi cimanje da se drkam sa base PS4-kom, nadoknadicu obe igre kad uzmem PS5.

Delovalo je na početku da će Atreus i Kratos biti standardna generička cringe ćale i sin priča a ispalo je super zapravo. To kažem ja koji imam nultu toleranciju na takve stvari.

Meni je od početka delovalo kao da igram najbolju igru ikada. Do kraja je ispala ipak vrlo dobra, plus nikada ne igram opet GOW pa nisam ni ovo ponavljao ali nema veze sa time da mi je izgubila na značaju....

Zavrio sam GOW (2018). Iskreno, imao sam veca ocekivanja od igre. Prica - jebo pricu :D ovo sam odigrao zbog borbe jer GOD of War! A borba nije na nivou na kom sam ocekivao. Igra moze da se predje koristeci samo R1 button mashing. Koristio sam jos lak i snazan runski napad sa sekirom i ostricama i to je bukvalno sve (uz pomoc sina) od Kratosa. Svakako mi je GOW 3 bolja igra, odnosno stara formula mi je prihvatljivija. Akcenat je na explore-u, pa sam gore dole se vukao pokusavajuci da prezrem namere devova u kreiranju sveta u igri. Dobro je skockan svet i sve je nekako kompaktno. Na stranu sto ja ne volim ovakve tematike...bogovi, sci fi bulshit..... ali nekako mi je najkomfornije bilo u Midgardu. Na kraju sam uspreo da oslobodim sve zmajeve, uradim sve poslove za patuljke i roknem 4 Valkire. Midrard- 78%, Alfheim 80%, Helheim 56%. Level stats- 7. Tehnicki, opet Sony dominira sa animacijama i voice actingom. Misljenja sam da izuzev Sony-a niko ne zna ovako dobro kreirati likove koji izgledaju skoro kao na filmu. Kapa dole!
8/10.

Nije igru radio Sony, nego Santa Monica Studio.

Ovako je nesto i meni, samo bih ja dao nekih 6 ili 7. Svet mi mnogo izvlaci igru. Moram da probam na petici sad. Jel su je pecovali? 4k60?

glas nerealnih ocekivanja, ne znam kako neko moze da da ovakvoj igri 6....jbt knack je za 6

Meni je GoW (taj novi način izvođenja i gameplay) baš legao, ali je nažalost izašla iste godine kada i bog i batina RDR2, tako da jako drugo mesto u 2018. godini. Pošteno!

Ovaj poslednji nisam igrao to cu ispraviti kad nabacim PS5, generalno jedini gow u celom serijalu koji mi nikako nije prijao je bio onaj Ascension na PS3.

E i Ascension mi je bio baš kidanje smorili su me što ga nisu stavili sa GOW 3 za PS4, klošari.

Back
Top Bottom