• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Ghost of Tsushima

Verzija za PS5, ne obratim dovoljno paznju na onu masku pre menija kad se radi HDR kalibracija, ostavio na default i u igri ne vidim prst pred nosem..onaj uvod,mrak, sobice one, ama nista se ne vidi. Kada u igri pojacam brightness samo izbledi sliku i nista ne radi. Kako to da nema opcija u meniju za Hdr dal ce biti na on ili off. Kada udjem u igru tv uopste ne detektuje i ne ode u HDR rezim, vec ide na onaj fazon da Sdr pretvara u Hdr izgleda ... sta se to desava sa ovom igrom, sve ostale igre brutalno izgledaju u HDR, podesen kako treba u meniju konzole, Hgig u meniju TV-a ukljucen, tamo isto sve kako treba...
Nije mi jasno sto ovako 😮‍💨 Tv je C1 ako nesto znaci

Ps: uopste nemam ovu prvu opciju kao kod ovog lika u videu, gde HDR ukljucuje i iskljucuje

Last edited:
Proveri da ti Contrast u podešavanjima (options/display) nije namešten na Dramatic umesto Default.

18e80c1afea77-screenshotUrl.jpg

Proveri da ti Contrast u podešavanjima (options/display) nije namešten na Dramatic umesto Default.

View attachment 13762
Na default je ta opcija. Stavio sam na 60 brightness i bolje je sad, ali moram definitivno da igram u mraku i sa ugasenim svetlom da suzbijem i onaj efekat ogledala na prokletim televizorima, uff kako me to nervira :)
Problem je sto sam probao igru u nezgodno doba dana sa podignutim roletnama XD
Sad je bolje ali i dalje je previse crno u nekim situacijama, ali igrivo je.

Ali što 60 brightness? Na OLEDu 80-100 teraj, nema smisla ići na niže od toga, posebno u game modu gde po defaultu TV stavi na 100.

Probacu jace ali na brzinu sto sam podesavao, izbledi sliku sve preko 70
Sorry, pomešao sam brightness i OLED light. Brightness treba da bude niže.

Pogledaj Vincenta, njega sam koristio za podešavanja TV-a i konzola (X i PS5).

Ovo je za CX, ali ne bi trebalo da bude neke veće razlike i za novije modele.

Sorry, pomešao sam brightness i OLED light. Brightness treba da bude niže.

Pogledaj Vincenta, njega sam koristio za podešavanja TV-a i konzola (X i PS5).

Ovo je za CX, ali ne bi trebalo da bude neke veće razlike i za novije modele.

Da da, Vincentova podesavanja koristim od samog pocetka

Koji crni crossplay, ovo ko igra prvi put neka igra mejn igru, a Legends neka slobodno smatra da ni ne postoji, neće ništa (bitno) propustiti :D

Prekljuce je sam Steam krenuo da otkazuje preordere za nepodrzane zemlje. Ko zna kako i kada ce se ovo resiti, pogotovo kada sada imaju i opcioni overlay za Trophy sync. Jeste opciono, ali izgleda da i zbog toga nece prodaja moci svuda.

A sto se narodne verzije tice, Sony igre ne koriste denuvo tako da kao i kod HFW, bice leka prvog dana.

Postoji mogucnost i dalje da se kupi igra van Steam-a doduse, CDkeys dopusta da se kupi kljuc na odgovornost kupca. (ulogovao bi se nakon toga sa svojim starim PSN UK nalogom) ali jednostavno necu iz principa da im dajem novac. Kad mogu ostale kompanije da posluju u svim regionima ili bez region lock-a moze i Sony.

Jbt kakva notorna glupost, da neko hoce da kupi tvoj proizvod, a ti neces da mu prodas, jer nije iz odredjene zemlje? zvuci malo rogobatno, ali na to se svodi... zasto uopste uvode ogranicenja na takve stvari?

Isto kao kad vidim neki video klip ili neki sajt, na kojem mi iskoci da sadrzaj nije dostupan za moju zemlju? jebote doslo vreme da ne mozes neki klip da pogledas, ili neki sajt da procitas, ako nisi u "podrzanim zemljama"... pa to je toliko rasisticki i bolesno, da nemam reci...

imaš (besplatni) TunnelBear ako ti je stalo do nekog 'esoteričnog' videa ili članka...

Back
Top Bottom