I uspeh! Prebacio sam moj stari GoT savegame sa PS4-a na PC.
Kao i druge igre, SuckerPunch engine koristi iste savegame fajlove za sve platforme, samo su na konzolama enkriptovani. PC normalno ucita decrypted file. Dekripcija je lako moguca preko discord bot-a.
![]()
![]()
Evo tutorijala ako neko ima stari sejv fajl:
![]()
Steam Community :: Guide :: Convert a PS4 save to a PC save for Ghost of Tsushima
This guide will tell you how take a PS4 save file of Ghost of Tsushima and turn into a save file that your PC version of the game will successfully load....steamcommunity.com
Na konzoli, backupujte sejv na USB drajv [2 fajla, jedan .bin i jedan bez ekstenzije].
Joinuje se na discord server, izabere jedan od botova [ima ih cetiri] koji nudi "create thread" opciju, u novom sub-threadu pritisnete "/" za listu komandi. Meni nije davao da decryptujem dok nisam odradio jednom "change picture" komandu, posle toga mi je bot prihvatio "/decrypt" i primio upload moja dva fajla.
Kada zavrsi dekripciju ponudice .ZIP za download, to skinete, i unutar njega ce biti "dis.dat" fajl. To je dektiptovan savegeame, preimenujte ga u RANDOMNAME.sav i ubacite u savegame dir PC igre pored svih ostalih savegame-ova
c:\Users\XXX\Documents\Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT\
Dele dzabe PC verziju biju ko nece.Strava. Moram da pokupim moj save, ako budem planirao za pc opet uzimati ovo.
Samo nemoj da na konzoli konvertujes PS4 save u PS5 save.Strava. Moram da pokupim moj save, ako budem planirao za pc opet uzimati ovo.
Wut?Samo nemoj da na konzoli konvertujes PS4 save u PS5 save.
PS5 OS ne dozvoljava backup PS5 igara na USB, i nisam gledao da li je uopste moguc savegame decrypt.
Onda ništa. Ja sam samo na ps5 igrao.Samo nemoj da na konzoli konvertujes PS4 save u PS5 save.
PS5 OS ne dozvoljava backup PS5 igara na USB, i nisam gledao da li je uopste moguc savegame decrypt.
Jos kad bi bilo dostupno u dodatnih 200 i nesto zemalja da se kupi, gde bi im kraj bio xDŠta li će tek Bloodborn da uradi i Demon Souls Remake

... iako je fazon sve jedno te isto...