• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Ghost of Tsushima

Ma znam ja kako da izbegnem te stvari sa VPN-om, samo me nervira sto moram da se mlatim sa tim, zbog takvih gluposti...

Tsushima je prva igra koja nativno dozvoljava koriscenje frame generation-a bez obzira koji upscaler se koristi. Znaci vlasnici RTX 20/30 grafickih mogu da koriste DLSS2 upscale + FSR3 FG.

All hail Nixxes.

I uspeh! Prebacio sam moj stari GoT savegame sa PS4-a na PC.

Kao i druge igre, SuckerPunch engine koristi iste savegame fajlove za sve platforme, samo su na konzolama enkriptovani. PC normalno ucita decrypted file. Dekripcija je lako moguca preko discord bot-a.

7sGhXcE.png

d8FACFa.jpeg

Evo tutorijala ako neko ima stari sejv fajl:

Na konzoli, backupujte sejv na USB drajv [2 fajla, jedan .bin i jedan bez ekstenzije].
Joinuje se na discord server, izabere jedan od botova [ima ih cetiri] koji nudi "create thread" opciju, u novom sub-threadu pritisnete "/" za listu komandi. Meni nije davao da decryptujem dok nisam odradio jednom "change picture" komandu, posle toga mi je bot prihvatio "/decrypt" i primio upload moja dva fajla.

Kada zavrsi dekripciju ponudice .ZIP za download, to skinete, i unutar njega ce biti "dis.dat" fajl. To je dektiptovan savegeame, preimenujte ga u RANDOMNAME.sav i ubacite u savegame dir PC igre pored svih ostalih savegame-ova
c:\Users\XXX\Documents\Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT\

I uspeh! Prebacio sam moj stari GoT savegame sa PS4-a na PC.

Kao i druge igre, SuckerPunch engine koristi iste savegame fajlove za sve platforme, samo su na konzolama enkriptovani. PC normalno ucita decrypted file. Dekripcija je lako moguca preko discord bot-a.

7sGhXcE.png

d8FACFa.jpeg

Evo tutorijala ako neko ima stari sejv fajl:

Na konzoli, backupujte sejv na USB drajv [2 fajla, jedan .bin i jedan bez ekstenzije].
Joinuje se na discord server, izabere jedan od botova [ima ih cetiri] koji nudi "create thread" opciju, u novom sub-threadu pritisnete "/" za listu komandi. Meni nije davao da decryptujem dok nisam odradio jednom "change picture" komandu, posle toga mi je bot prihvatio "/decrypt" i primio upload moja dva fajla.

Kada zavrsi dekripciju ponudice .ZIP za download, to skinete, i unutar njega ce biti "dis.dat" fajl. To je dektiptovan savegeame, preimenujte ga u RANDOMNAME.sav i ubacite u savegame dir PC igre pored svih ostalih savegame-ova
c:\Users\XXX\Documents\Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT\

Strava. Moram da pokupim moj save, ako budem planirao za pc opet uzimati ovo.

performance-3840-2160.png

Strava. Moram da pokupim moj save, ako budem planirao za pc opet uzimati ovo.
Samo nemoj da na konzoli konvertujes PS4 save u PS5 save.

PS5 OS ne dozvoljava backup PS5 igara na USB, i nisam gledao da li je uopste moguc savegame decrypt.

Nije bas isto.

PS4 save transfer opcija [u Storage sekciji] omogucava da se izaberu sejvovi za individualne igre za kopiranje na USB.

PS5 Backup opcija [System>Backup] omogucava da se napravi jedan veliki backup fajl [ukljucujuci sve savegame-ove zajedno], i da se preko toga restore-uje cela konzola. Koliko vidim nema nacina da se ova arhiva otpakuje na PC-u.

Presao sam Tsushimu po drugi put, def.mi je u top 10 all time..iscrpeo mi svu snagu ovaj open world iako je fazon sve jedno te isto, tu Rockstar zivost otvorenog sveta tesko ko moze da se priblizi. Spucao sam u ovo pa sigurno jedno 50 sati jer sam svakog majmuncica, srnu i lisicu pomilovao XD i ostalo da ne nabrajam
Sad veliko pitanje sta dalje igrati, Hogwarts Legacy mi stoji instaliran ali ne mogu na jos jedan open world, mora malo vremena da prodje da mi se zelja ponovo aktivira :D

Back
Top Bottom