• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Ghost of Tsushima

Bas sam pogledao kada sam zavrsio igru. Bio je to 4.januar. Mogao bih uskoro poceti Iki island. nemam pojma kakav je dlc

Toliko mi se igralo jos Duha Cusime, da nisam imao zelju da uopste pauziram za DLC, odmah sam krenuo dalje (sto je inace neuobicajeno za mene jer generalno ne volim da igram DLCove)

Borba je za nijansu izazovnija, svidjaju mi se promene da i neprijatelj moze da menja stance, a i buff shamani su sjajan dodatak :D lepo su i pricu uklopili da je i dalje lore orijentisana, taman jos malo da saznam o Jinovoj proslosti :D bonus je sto mi ne deluje ostrvo preveliko, taman koliko sam zamisljao da ce biti

Vratio se igri posle Elden ringa. Naleteo sam na par samuraja za duele, definitivno najzanimljiviji deo u igri :D Evo par novih screenshotova.

Najlepsi kombo za eq za sad sto sam nasao :D

20220603_142857.JPG

Uh definitivno bi i ja trebao da se vratim igri. Nakon uzimanja platine smatrao sam da nema potrebe da pocinjem dlc Iki island. Evo proslo je nekoliko meseci i uskoro bi trebao da pocnem pomenuti dlc.

Zavrsio Iki island i kompletirao sve sto moze u igri :D Nisam mislio da cu odraditi to sve, jer me u nekom momentu vec fino smorila igra, ali na kraju mi falilo od svega po malo pa sam zavrsio i to. 133h sam proveo u igri.

Iki island mi je malkice zanimljiviji bio jer je kraci, tezi za nijansu i raznovrsniji sa zezancijama koje mogu da se rade, ne ponavljaju se isti mnogo. Taman koliko treba.

Nemam sta novo dodatno da kazem za igru, a da vec nisam. I dalje su mi dueli na drugom ostrvu najbolji deo igre uz sve ostale boss duele, vizuelno je environment prelep i funkcionise odlicno, kolicina aksesoara i raznovrsnost na jednakom nivou kao i sve ostalo. Main story mi je mozda i najslabija tacka, ali side delovi sa Yuna, Kenji, Masako, Ishikava koji upotpunjuju taj main su mi strava.

Vidi se da studio ume da isporuci, nadam se da ce raditi na novom ip, pre nego na nastavku.

Evo jos poneki screen i to je to od mene za sad, mozda nekad ng+ i legends da nastavim, ali sumnjam.

さようなら

i meni je ostalo da odigram taj dlc. Igru sam platinirao. @jovcov sta mislis da dlc igram na hard? main game sam picio normal

Zavrsih igru sinoc sa sve Iki ostrvom. Igra mi je legla samo tako. Sigurno u top 5 open world igara ikada. Prica je ok dosta side misija je zanimljivo pa mi nije bilo tesko preci sve te sporedne stvari. Moja stara boljka da istrazujem i skupljam sve je dovela do toga da sam vec polovinom igre imao toliko resursa za poboljsanja opreme i oruzja da sam drugu polovinu odigrao opustenje bez zavirivanja u svaki kutak. Tada je igra postala vrhunsko iskustvo kada se usredsredite samo na bitne stvari igra odlicno vozi.

Grafika je super. Svet je prelep tako da mi nije palo tesko da ga i dalje istrazujem i posle zavrsetka igre. Tako da je pala platina na kraju. Iki island je odlican dodatak na igru malo tezi ali i malo zanimljiviji. Sve u svemu odlican DLC.

Borba je ono sto me je najvise odusevilo. Veliki broj skilova i gadzeta omogucavaju da borbi pristupite na vise nacina. Ja sam miksovao sve u pocetku najvise stelt. Kasnije i brutalnu silu a voleo sam i da napunim protivnike strelama iz daljine bez bliskog kontakta. Kasnije sa povecanjem tezine protivnika miksovao sam sve zivo sto borba nudi i bilo mi je ultra zabavno. Dueli su postebna prica to je vec slag na tortu ovog borbenog sistema. Par su me malo vise namucili ali su mi bili prezabavni tako da mi nije bilo tesko da ih ponavljam po vise puta.

Jos jedna velika prednost ove igre su relativno kratki dijalozi. Pa sam zato do reci otpratio celu glavnu pricu i sve sporedne stvari. Nema tona teksta i milion opcija u dijalozima koji su me cesto terali da pratim samo glavnu pricu a skipujem sve sporedno. Moram da spomenem da je vetar koji te vodi do markera umesto strelica veoma kul stvar. Takodje par skinova za armore koji se mogu naci na Iki ostrvu su veoma kul.

Sve u svemu prelepa igra sa veoma raznovrsnom i zabavnom borbom. Posle dve veoma masivne open world igre moram preci na nesto drugacije. Da najzad odigram RE7 u VR-u na primer.

Stize na PC 16. maja. Ostalo je jos jako malo PlayStation PC portova koji su bili spomenuti u Jensen's Prophecy nvidia leak-u.

Experience the complete Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT on PC, featuring all additional content released to date.

- Experience Ghost of Tsushima with unlocked framerates and a variety of graphics options tailored to a wide range of hardware, ranging from high-end PCs to portable PC gaming devices.*
- Get a view of even more of the action with support for Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) and even 48:9 Triple Monitor support.*
- Boost performance with upscaling and frame generation technologies like NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 and Intel XeSS. NVIDIA Reflex and image quality-enhancing NVIDIA DLAA are also supported.**
- Japanese lip sync – enjoy a more authentic experience with lip sync for Japanese voiceover, made possible by cinematics being rendered in real time by your PC.
- Choose how you control the action: experience haptic feedback and adaptive triggers through a wired DualSense™ controller…***
- …or go with mouse and keyboard, with fully customizable controls.
- Haptic feedback – master your blade through the DualSense™ controller’s immersive haptic feedback.***
- Adaptive triggers – enhance your accuracy with a bow using adaptive trigger resistance.***

*Compatible PC and display device required.
**Compatible PC and graphics card required.
***Wired connection required to experience the full range of in-game controller features.

Back
Top Bottom