• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

General Retro and Emulation tema (Vesti, saveti, kupovina,)

Bre ne znam, nit igra ima previse fanova online, nit je meni svariva. Igra je jako lepa, to je cinjenica(iako mi artstyle ne lezi bas najbolje), ali centralne mehanike sa jezikom, pucanjem pojedenog i bebom Mariom su mi bas meh.

Sta se tebi najvise dopada u igri?
Sve što si naveo i još mnogo toga još 🙂

Castlevania symphoni of the night za sada šampion 2d platformi, metroidmanie i akcije bez konkurencije.
Da ima mogućnost co opa sa recimo rihtwrom pored rame uz rame sa alukardom ili marijom.
Mislim da je niko nikada ne bi skinuo sa trona.
Ma samo da izabace neki ultra definitive port vise. Da ima sav sadrzaj iz Saturn verzije na engleskom jeziku, bez iskrivljenih sprite-ova i slowdown-ova.

Ma samo da izabace neki ultra definitive port vise. Da ima sav sadrzaj iz Saturn verzije na engleskom jeziku, bez iskrivljenih sprite-ova i slowdown-ova.
Ima za ps4 neka disk kolekcija ali mislim da je preslikani ps1 port kao rom na tom disku...

Ima za ps4 neka disk kolekcija ali mislim da je preslikani ps1 port kao rom na tom disku...
Ma mislim na fanove, ne na prokleti konami. Bilo je nekog progresa sa sredjivanjem Saturn port-a, ali onda je krenulo sve ovo sa rekompilacijama pa sam prestao da pratim.

Ima i online multiplayer pa možda padne neki SL online skup u budućnosti.

Hmm interesantno bas cu da probam jer sam juce stavio ovu igru na Steam Deck sa Flycast emulatorom i izgleda prelepo zbog svih dodatnih grafickih opcija itd sto nije postojalo na Dreamcast. Jedino sto sam odma primetio da thumbstick za skretanje je preterano osetljiv, lakse mi sa strelicama da upravljam.

SNK vs CAPCOM za Komodor 64 je dostigao čak 32 karaktera i svaki aspekt prezentacije je drastično unapređen u odnosu na verziju koju sam ja igrao. A deluje da je i značajno teža sada.

Half-Life 2 na Windowsu 98 instaliranom na Qemu (Windows 98 na Virtual machine) koji ima OpenGL passthru. Pošto je Half-Life 2 Direct3D 9 igra, bio mi je potreban WineD3D (Wine9x se zove projekat) čiji sam source kode modifikovao da bi radio dobro u kombinaciji sa OpenGL passthru. Evo snimka koji sam postavio na YT

Last edited:
Ne znam da li je za ovde ali izletelo mi je R36H na Temuu za 3000din.... Neke dve promocije, -1000 i -200din

Možda neko bude hteo.

Čuo sam da je ovo izašlo al sam mislio da je čista slučajna podudarnost kada ono stvarno neko napravio omaž najboljoj fori iz duge istorije Sveta Kompjutera

I dok moderni ljudi i dalje čekaju P.T. mi matori komodorovci ga već igramo :P

Last edited:
Back
Top Bottom